Τελευταια Νεα

15 Ιαν 2017

Αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο μηδέν ΑΕΚ και Δόξα

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και αρκετές μονομαχίες ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και Δόξα Καινουρίου αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι "πρόσφυγες" διατηρήθηκαν στη 2η θέση με 31 βαθμούς, όμως ο ΠΑΟΚ Καλυβίων τους πλησίασε στους 2, ενώ η Δόξα με 26 βαθμούς είναι στην 4η θέση.
Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με τον Πριτσούλη όμως να διώχνει το σουτ του Ζιάκκα. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 23΄ σε φάουλ του Μακρή, όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς νωρίτερα είχε σφυριχτεί φάουλ. Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 32΄ για τη Δόξα, με τον Κουτσολάμπρο να κερδίζει τις κόντρες και απέναντι από το Μπαλάσκα να πλασάρει ελάχιστα άουτ. 
Στο 51΄ ο Μπαλάσκας αντέδρασε σωστά στο σουτ του Δημήτρη Τζωρτζόπουλου και στο 60΄ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πριτσούλη να διώχνει στη γωνία του το φαλτσαριστό σουτ του Ζιάκκα. Στη συνέχεια δεν υπήρξε η μεγάλη φάση και το τελευταίο σφύριγμα του Γκιάφη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0 - 0.
Σε ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό με πολλές μονομαχίες ο Δημήτρης Γκιάφης ήταν εξαιρετικός όπως και οι βοηθοί του Τριανταφύλλου και Καλύβας.

Το φιλμ του αγώνα.

13΄ Σουτ του Ζιάκκα από αριστερά στο ύψος της περιοχής έδιωξε στη δεξιά του γωνία ο Πριτσούλης.
16΄ Φάουλ του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου κεφαλιά του Καγιάντζα η μπάλα έφυγε άουτ.
23΄ Φάουλ του Μακρή η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι, όμως νωρίτερα υποδείχτηκε επιθετικό φάουλ.
32΄ Ο Κουτσολάμπρος κερδίζει τις κόντρες και απέναντι από το Μπαλάσκα πλασάρει ελάχιστα άουτ.
34΄ Σουτ του Γιώτη από πλάγια δεξιά φεύγει πάνω από το δοκάρι.
45+1΄ Μακρινό σουτ του Μακρή έφυγε πάνω από το δοκάρι.
51΄ Σουτ του Δημήτρη Τζωρτζόπουλου από δεξιά μέσα στην περιοχή διώχνει ο Μπαλάσκας.
60΄ Ο Ζιάκκας κάνει ατομική ενέργεια και λίγο έξω από την περιοχή κάνει φαλτσαριστό σουτ με τον Πριτσούλη να διώχνει στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.
63΄ Κεφαλιά του Τσιαμπούλα ο Πριτσούλης διώχνει με τα πόδια και η μπάλα κοντράρει στο Ζιάκκα φεύγοντας πλάγια.
67΄ Σέντρα σουτ του Ντολένγκα από αριστερά έδιωξε ο Μπαλάσκας.
69΄ Κόρνερ του Δάρλα κεφαλιά του Καγιάντζα έφυγε άουτ.
73΄ Φάουλ του Καρδαρά ο Αντωνόπουλος πιάνει την κεφαλιά και ο Πριτσούλης βγαίνει και μαζεύει πριν ο Χολιασμένος γίνει κάτοχος της μπάλας και απειλήσει.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Τσιαμπούλας (87΄ Σαπλαούρας), Κατσιμπίνης, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Κ., Αντωνόπουλος, Ζιάκκας (94΄ Τασιολάμπρος), Μακρής (66΄ Πελέκης), Κολοβάκης.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Νίκος Μπόλης): Πριτσούλης, Γρομητσάρης, Κωνσταντίνου, Αγγέλης, Καγιάντζας, Δάρλας, Γιώτης, Τζωρτζόπουλος Σ. (66΄ λ.τ. Ασημακόπουλος), Κουτσολάμπρος (84΄ Μπόλης), Τζωρτζόπουλος Δ. (72΄ Νταλάκος), Ντολένγκα.
« PREV
NEXT »