Τελευταια Νεα

16 Ιαν 2017

Εύκολα ο Αλικυρναϊκός...4-0 τον ΑΟ Λυγιά

Νίκη με το ευρύ 4-0 για τον Αλικυρναϊκό Άγιου Θωμά το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του ΑΟ Λυγιά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.
Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Αλικυρναϊκού, που χρειάστηκε να περάσουν 52΄ λεπτά στο παιχνίδι ώστε να ξεκλειδώσει την άμυνα της ομάδας του Λυγιά.
Το φιλμ του αγώνα:
2΄ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αλικυρναϊκό, κλέψιμο του Ρισβά και γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Κώστας Βασιλείου παρά την προβολή δεν θα καταφέρει να έρθει σε επαφή με την μπάλα.
36΄κορνερ με τον Βασιλείου για τον Αλικυρναϊκό, σουτ του Γιώργου Τριφιάτη θα μπλοκάρει ο Κανέλλος.
37΄ατομικη προσπάθεια του Ρισβά και σουτ, με τον Κανέλλο να μαζεύει και πάλι την μπάλα.
43΄σουτ από πλάγια θέση του Παλιάτσα, με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ ο Κανέλλος.
52΄ΓΚΟΟΛ, φάση διαρκείας για τον Αλικυρναϊκό, σουτ του Παλιάτσα από το ημικύκλιο του κέντρου με τον Κανέλλο να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση, στην επαναφορά νέο σουτ του Κώστα Βασιλείου και παρά την προσπάθεια αμυντικού να το αποκρούσει θα καταλήξει στα δίχτυα 1-0.
55΄σουτ του Μάγαλου, θα μπλοκάρει ο Τσιλιγιάννης.
60΄ΓΚΟΟΛ, σπάσιμο της μπάλας από τον Πασπαλιάρη στο Γιώργο Τριφιάτη δεξιά, σουτ του τελευταίου ασταθείς απόκρουση του Κανέλλου, το ριμπάουντ από τον Ρισβά με πλασέ θα κάνει το 2-0.
66΄φαουλ σε καλό σημείο για τον Λυγιά, θα το εκτελέσει ο Κοτσέτσος με την μπάλα να περνάει άουτ.
67΄σουτ του Βειζάι μέσα από την περιοχή, θα αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Τσιλιγιάννης.
69΄ΓΚΟΟΛ, πάτημα της μπάλας από τον Ρισβά στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Γιώργο Τριφιάτη, με σουτ φωτοβολίδα θα νικήσει τον Κανέλλο 3-0.
79΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Κουλογιάννη στην δεξιά γωνία του Κανέλλου 4-0.
82΄σέντρα σουτ του Βειζάι, σε κόρνερ ο Τσιλιγιάννης.
Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Ντζανής, κ.α Μαρκουτσά και ο κ. Κακατσίδης.
Αλικυρναϊκός: (Σταμάτης Σαρρής) Τσιλιγιάννης, Τριφιάτης Σ., Ψαθάς, Ζέρβας, Βασιλείου Γ., Πασπαλιάρης, Τριφιάτης Γ., (72΄Παπανικολάου) Παλιάτσας, Κουλογιάννης (79΄Υζειράι), Βασιλείου Κ., Ρισβάς (74΄Κέσκος).
ΑΟ Λυγιάς: Κανέλλος, Τσιριμώκος, Βασιλόπουλος, Βειζάι, Καζανάς, Ζαμπάρας, Κατσάμπας (56΄Μυλωνάς), Μπρούμας (75΄Τσικας), Λάμπος (56΄Κουτσιαυτίκης), Κοτσέτσος, Μάγαλος.
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »