Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Volley Γυναικών: Ηττα Ιωνικού από Κόρινθο

Την ήττα με 3 - 0 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιωνικού '80 από τον Α.Σ.Π. Κόρινθος στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας που έγινε το Σάββατο στο Αγρίνιο. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Αντώνη Γεράνιου παρέμεινε με 2 βαθμούς στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κόρινθος ανέβηκε στους 18 και βρίσκεται στη 2η θέση έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από τον Α.Ο. Λαμίας 2013 που πήρε δύο βαθμούς κερδίζοντας με 3 - 2 σετ τον Ασκληπιό Τρικάλων.
Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο, όμως στα κρίσιμα σημεία οι παίκτριες της Κορίνθου κατάφεραν να βρουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση και να φτάσουν στο 25 - 21. Ίδια περίπου εικόνα και στο δεύτερο σετ με την Κόρινθο να διατηρεί το προβάδισμα και να το κατακτά με 25 - 18. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Γιώργου Μπούκουρα μπήκε πολύ δυνατά και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια έφτασε στο 25 - 14 και την επικράτηση με 3 - 0.

Σετ: 21-25, 18-25, 14-25

ΠΑΣ Ιωνικός '80 Αγρινίου (Αντώνης Γεράνιος): Τσαβδάρη, Βομβύλα, Παπανίκου, Γιαννακοπούλου, Βέτσα, Λογκιζίδου, Ασλανίδη, Σταμουλακάτου, Σιακαβέλλα, Καλαμπαλίκη, Κιρκινέζου, Δημητράντζου, Καραντάσιου.

ΑΣΠ Κόρινθος (Γιώργος Μπούκουρας): Παναγοπούλoυ, Μπούκουρα, Ελευθερίου, Δημητριάδη, Αλαντζάκη, Βακάλογλου, Καραμπούλη, Δημητροπούλου, Μπίσκου, Τομαρά, Χατζησοφρωνίου, Μαργαρίτη.
« PREV
NEXT »