Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Τρίποντο στις καθυστερήσεις... Ναυπακτιακός Αστέρας - ΑΟ Χάλκειας 2-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ναυπακτιακός κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στον Α.Ο. Χάλκειαςμε σκορ 2-1.
Στους γηπεδούχους παραλίγο να στοιχίσει η αστοχία που είχαν στο παιχνίδι καθώς χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ κατάφεραν να πάρουν τελικά την νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ομάδα της Ναυπάκτου είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί στο 58′ με γκολ του Καλαβρουζιώτη. Στάθηκε όμως άτυχη στο 76′ όταν ο Ζαχαρόπουλος σε προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Δουλιώτη. Η πίεση του Ναυπακτιακού ήταν διαρκής όμως χωρίς να καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα κάτι που κατάφερε ο Σταύρος Λαγός στις καθυστερήσεις του αγώνα χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.
Το φίλμ του αγώνα: 
1′ Σούτ του Α.Ο. Χάλκειας κορνερ
28′ Από πλεονεκτική θέση ο Καραγιάννης θα πλασάρει τον Γκιάτα όμως η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρυνθεί
43’Εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια οι παίκτες του Ναυπακτιακού ζήτησαν πέναλτι για σπρώξιμο μέσα στην περιοχή.
58′ ΓΚΟΛ εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου και κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη  που πρόλαβε την έξοδο Γκιάτα ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
66′ Σούτ του θεοχάρη η μπάλα άουτ.
68′ Σουτ του Καραγιάννη η μπάλα θα περάσει αουτ.
70′ Ο Λαγός από θέση τετ α τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Γκιάτα που αποκρούει.
76′ Αυτογκόλ του Ζαχαρόπουλου ύστερα από σέντρα του Κάπο έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι.
78′ Σούτ του Λαγού η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
80′ Σούτ του Καραγιάννη η μπάλα άουτ.
90′ ΄Ζητάει πέναλτι ο Ναυπακτιακός για χέρι μέσα στην περιοχή.
92′ ΓΚΟΛ  Ο Ναυπακτιακός ύστερα από κόρνερ του Παπαποστόλου και κεφαλιά του Λαγού κάνει το 2 - 1 και παίρνει τη νίκη.
Ναυπακτιακός Αστέρας: Δουλιώτης,Καζανάς, Μπράνης(87′ Κονίδας),Μπαλαμπάνης, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης , Λαγός,Δερβίσης(75′ Καλαβρουζιώτης Θ.),Θεοχάρης, Παπαποστόλου, Καραγιάννης(82’Σταυρόπουλος).
Α.Ο. Χάλκειας: Καλαβρουζιώτης, Βαλής, Πέτας , Μπίμπας, Μυλωνάς,Ψυχογιός (46′ Αλμπάνης), Κάκκος(86′ Πέπας),Κάπο, Γιαβρούτας,Δαδάνης(46′ Δημαράς).
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ξύστρας  με βοηθούς την κ. Μιζάλου και τον κ.  Κουτρουμάνο.
http://www.nafpaktianews.gr/
« PREV
NEXT »