Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Έκανε μποναμά

Ο Παναιτωλικός απείλησε τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε μέσα στο Καραϊσκάκη με το Γιώργο Κούσα στο 52΄, αλλά έχασε τελικά με 3 - 1 παρά την πολύ καλή εμφάνιση. Το τελευταίο δεκάλεπτο πλήγωσε την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, του οποίου οι αλλαγές φάνηκε να μπέρδεψαν περισσότερο τον Παναιτωλικό παρά τους "ερυθρόλευκους".
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και είχαν φάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 10ο λεπτό ο Ρόσα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε τετ α τετ με το Λεάλι πλάσαρε ελάχιστα άουτ με τον Ολυμπιακό να απαντάει στο 15΄ με πλασέ του Καρντόσο που πέρασε ελάχιστα άουτ σε τετ α τετ με τον Κυριακίδη. Στο 43΄ ο Πάουλο βγήκε απέναντι στο Λεάλι και σούταρε ελάχιστα άουτ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Καρντόσο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στην πρώτη του φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν το 52ο λεπτό όταν ο Ρόσα εκτέλεσε το φάουλ και ο Κούσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1. Εννιά λεπτά αργότερα ο Σεμπά εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καρντόσο και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Η είσοδος του Ντομίνγκες ανέβασε τον Ολυμπιακό, όμως ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες με Ρόσα και Κλέσιο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός έκανε τις αλλαγές για να παίξει αμυντικά, όμως ο Ολυμπιακός βρήκε τελικά χώρους, είχε δοκάρι με το Μανθάτη και σκόραρε στο 83΄ με τον Καρντόσο που πλάσαρε εξ επαφής και στο 85΄ με σουτ του Φιγκέιρας. Στο 93΄ ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, όμως ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Καρντόσο.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Φορτούνη κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς έδιωξε ο Κυριακίδης και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στο Ντε Λα Μπέγια που από καλή θέση σούταρε πάνω από το δοκάρι.
Κόρνερ του Ρόσα ο Μύγας αμαρκάριστος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
10΄ Κάθετη πάσα του Κλέσιο ο Ρόσα βγαίνει μόνος του, μπαίνει στην περιοχή και απέναντι από το Λεάλι πλασάρει ελάχιστα άουτ.
12΄ Σέντρα του Φιγκέιρας ο Ντε Λα Μπέγια δεν πιάνει καλά το σουτ από πλεονεκτική θέση και η μπάλα φεύγει μακρυά από την εστία του Κυριακίδη.
15΄ Πάσα του Μιλιβόγεβιτς στο Φιγκέιρας που κάνει το γύρισμα στον Καρντόσο που από κοντά μόνος απέναντι στον Κυριακίδη πλάσαρε άουτ.
40΄ Γέμισμα του Ντα Κόστα ο Καρντόσο πιεζόμενος από τον Κούσα σούταρε άουτ.
43΄ Ο Μάρκος Πάουλο κλέβει τη μπάλα, βγαίνει απέναντι στο Λεάλι και σουτάρει ελάχιστα άουτ.
45+1΄ Σέντρα του Πάρντο από δεξιά κεφαλιά του Σεμπά στον Καρντόσο που σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι.
52΄ Γκολ. Φάουλ του Ρόσα ο Κούσας με κεφαλιά κάνει το 0 – 1. 
61΄ Γκολ. Σέντρα του Καρντόσο από αριστερά ο Σεμπά από κοντά κάνει το 1 – 1.
70΄ Σουτ του Μάρτινς απέκρουσε ο Κυριακίδης.
71΄ Πάσα του Μάρκος Πάουλο στο Ρόσα που πλάσαρε και έδιωξε σωτήρια με προβολή ο Βιάνα.
71΄ Σουτ του Ρόσα έφυγε ελάχιστα άουτ.
74΄ Μακρινό σουτ του Ντομίνγκες έφυγε άουτ.
78΄ Ο Μάκος ανοίγει στον Κλέσιο που από δεξιά μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
78΄ Πάσα του Ντομίνγκες στον Καρντόσο που πλασάρει άουτ.
79΄ Γύρισμα του Σεμπά κοντινό σουτ του Καρντόσο κόντραρε στο Χαντάκια.
81΄ Σουτ του Μανθάτη κόντραρε στην πλάτη του Μύγα και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
83΄ Γκολ. Πάσα του Μιλιβόγεβιτς στο Φιγκέιρας που κάνει το γύρισμα από δεξιά και ο Καρντόσο με πλασέ έκανε το 2 – 1.
85΄ Γκολ. Γύρισμα του Ντομίνγκες στο Φιγκέιρας που σουτάρει η μπάλα κοντράρει και στον Τσοκάνη και καταλήγει στα δίχτυα για το 3 – 1.
93΄ Σουτ του Καρντόσο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Βιάνα, Φιγκέιρας, Μάρτινς (72΄ Ντομίνγκες), Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Φορτούνης (46΄ Ανδρούτσος), Πάρντο (57΄ Μανθάτης), Καρντόζο.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Ουάρντα (73΄ Ρότσα), Κλέσιο (89΄ Μουνιός), Ρόσα (82΄ Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι.
« PREV
NEXT »