Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2016

Χάντμπολ γυναικών: Μπλακ - άουτ και ήττα από το Πανόραμα για τον Παναιτωλικό

Ένα νεκρό διάστημα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στοίχισε για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού που ηττήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου από το Πανόραμα με 25 - 29. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη του Αμύντα Αμυνταίου επί του Φιλώτα Φλώρινας έριξε την ομάδα του Γιώργου Ραμμόπουλου στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ το Πανόραμα είναι στην 5η θέση με 8 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 0 - 3 στο πρώτο πεντάλεπτο, όμως μετά το 10ο λεπτό ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές και προηγήθηκε πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με 9 - 8. Όμως το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ ισόπαλο και όλα προμήνυαν ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο.
Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν ιδανικό για το Πανόραμα που σε πέντε λεπτά σκόραρε έξι τέρματα χωρίς να δεχτεί κανένα. Το "μπλακ - άουτ" αυτό έφερε τον Παναιτωλικό να κυνηγάει το σκορ και να κάνει προσπάθεια να πλησιάσει, όμως οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας έβρισκαν τις λύσεις στην επίθεση και κατάφεραν να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη που τις κράτησε στην πρώτη πεντάδα.
Πρώτη σκόρερ για τον Παναιτωλικό ήταν η Μαρία Χατζηπαρασίδου με 9 τέρματα, 6 σημείωσε η Μαρία Κορομηλά, 4 η Χριστίνα Δήμου και από 3 η Άντζελα Καρέλα και η Μαρίτα Καγγελάρη. Για την ομάδα του Πανοράματος πρώτη σκόρερ ήταν η Ελένη Ποιμενίδου με 10 τέρματα και ακολούθησε η Ρέα Λούρη με 5.

Πεντάλεπτα: 0 - 3, 2 - 5, 6 - 6, 7 - 7, 9 - 8, 11 - 11, 11 - 17, 12 - 19, 16 - 21, 19 - 23, 21 - 26, 25 - 29.

Διαιτητές: Τσάμος - Φωκίτης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. (Γιώργος Ραμμόπουλος): Σιάσου (Τ/Φ), Αργύρη (Τ/Φ), Κοκώνη, Κορομηλά 6, Θεοδώρου, Παυλίδου, Καρέλα 3, Παύλου, Χατζηπαρασίδου 9, Καγγελάρη 3, Κολοβού, Παπαδοπούλου, Δήμου 4.

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης - Βασίλειος Σκανδάλης): Ζουμπουλίδου (Τ/Φ), Τσολοζίδου (Τ/Φ), Παπαβασιλείου 2, Κούπα, Αναστασιάδου, Κοκτσίδου 1, Καραβέλη 1, Λούρη 5, Καρσανίδου 2, Γκάτζιου 2, Κωστοπούλου 2, Αθανασοπούλου 1, Αμανατίδου, Ποιμενίδου 10, Λάμπρου 3, Κριτζάλη.
« PREV
NEXT »