Τελευταια Νεα

27 Νοε 2016

Μίλησε η εμπειρία στο τέλος....Χαρίλαος Τρικούπης - ΧΑΝΘ 69-67

Με καλάθι σε νεκρό χρόνο του αρχηγού της Ντίνου Σταυρόπουλου, η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη πήρε την νίκη με 69-67 επί της ΧΑΝΘ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα του Μεσολογγίου και με σημαντικές διαφορές κατά διαστήματα έδειχνε ότι δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση επί ενός ιστορικού, αλλά νεανικού αντίπαλου.
Όλα αυτά βεβαία μέχρι οχτώ λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού που το σκορ ήταν 59-46 έδειχνα φυσιολογικά, όμως για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι οι παίκτες του Παναγιώτη Ζωντού έδειξαν τάσεις αυτοκτονίας, και με πολλές βιαστικές και επιπόλαιες επιλογές, εύκολα λάθη σε άμυνα και επίθεση, έδωσαν το δικαίωμα στην πολύ καλή νεανική ομάδα της ΧΑΝΘ να μπει και πάλι στο παιχνίδι.
Με το χρονόμετρο να δείχνει 3:41 πριν το τέλος οι γηπεδούχοι θα είναι μπροστά με 67-61, ένα τρίποντο και ένα κλέψιμο στο αιφνιδιασμό καλάθι με χαμένη βολή για τους φιλοξενούμενους θα κάνουν το σκορ 67-66, 2:39 πριν την λήξη.
Νευρικότητα και αστοχία στα εναπομείναντα λεπτά από τους παίκτες και των δυο ομάδων με τους φιλοξενούμενους απομένοντας 0:02 να κερδίζουν φάουλ και 2 ελεύθερες βολές με τον Γεωργάκη, ο παίκτης της ΧΑΝΘ θα αστοχήσει στην πρώτη βολή, ευστοχώντας στη δεύτερη και κάνοντας το 67-67 και τον Παναγιωτη Ζωντό να παίρνει ταιμ άουτ ώστε να σχεδιάσει το τελευταίο σουτ για την ομάδα του.
Ο Ιωάννου θα είναι αυτός που θα αναλάβει να κάνει την επαναφορά βρίσκοντας τον Σταυρόπουλο, με σουτ σε νεκρό χρόνο πέφτοντας ο αρχηγός της ομάδας του Μεσολογγίου θα χαρίσει το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του.
Εκπληκτικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο φίλαθλος κόσμος που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, συνδράμοντας στα μέγιστα για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.
Διαιτητές: Γιακείμη - Καρπάνος
Δεκάλεπτα: 21-13, 38-26, 55-46, 69-67
Χαρίλαος Τρικούπης: (Ζωντός) Ιωάννου 11(3), Βουρνάς 1, Παπαδιονυσίου 16(2), Τοπουζίδης 11(2), Μουράτογλου 7(1), Σταυρόπουλος 12(2), Παπαρέγκας 5(1), Γεωργιάδης, Μουρίκης 6.
ΧΑΝΘ: (Νικολαίδης) Ιορδάνογλου, Αμπατζάς 21(4), Βλάχος 10(1), Σταματέλος, Ελευθεριάδης 8, Ζιάκας 13(3), Ερμείδης Π.5(1), Γεωργάκης 1, Λευκαδίτης 7(1), Μελίδης 2.
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »