Τελευταια Νεα

27 Νοε 2016

Volley - Κορασίδες: Ηττα από Ελπίδες Λευκάδας στην πρεμιέρα ο ΠΑΣ Ιωνικός '80 Αγρινίου

Με ήττα 3-0 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με τις Ελπίδες Λευκάδος για το πρωτάθλημα VOLLEY Κορασίδων επέστρεψε η ομάδα του Π.Α.Σ. Ιωνικού ΄80.
Απόλυτα αξιόμαχη η Αγρινιώτικη ομάδα με νέα μέλη στο δυναμικό της προσπάθησε να βρει ρυθμό, αλλά η εμπειρία της Λευκαδίτικης ομάδας που σχεδόν με τις ίδιες αθλήτριες αγωνίζεται και στην κατηγορία των γυναικών έκανε τη διαφορά στο τέλος και των τριών σετ.
Και οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και σε ένα απόλυτα φιλικό κλίμα δόθηκε ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του αθλήματος στην περιοχή μας .Τα κορίτσια της ομάδας του Ιωνικού, αν και κάποιες από αυτές είναι αρχάριες, με σιγουριά μπορεί να πει κανείς ότι θα αποτελέσουν την ουσιαστική δεξαμενή ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας του συλλόγου που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.
Τα σωματικά προσόντα των μικρών αθλητριών του συλλόγου που ταιριάζουν απόλυτα στο άθλημα της πετοσφαίρισης δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια της ομάδας. Από την άλλη όμως οι ελλείψεις αθλητικών υποδομών στην πόλη μας για τα μικρά παιδιά –μέλλον του Aγρινιώτικου αθλητισμού ,δυσκολεύουν το έργο των συλλόγων μας.
ΣΕΤ:25-18 / 25-14 / 27-17
ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ:(ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Π.)ΜΑΛΦΑ-ΛΟΓΟΘΕΤΗ-ΣΚΛΗΡΟΥ-ΡΕΚΑΤΣΙΝΑ-ΔΗΜΟΥ-ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ-ΚΟΥΝΙΑΚΗ-ΓΟΥΡΖΗ-ΓΑΖΗ-ΑΡΑΒΑΝΗ-ΒΡΕΤΤΟΥ.
Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80:(ΛΟΓΚΙΖΙΔΟΥ Κ.)ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ Ν.-ΧΑΪΝΤΙΝΗ Μ.-ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Ο.-ΚΟΛΥΔΑ Σ.-ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ Μ.-ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ Μ.-ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ Μ.-ΖΗΣΙΜΟΥ Δ.-ΒΔΟΥΚΑΚΗ Μ.-ΜΗΛΙΩΝΗ Ε.-ΚΟΛΥΔΑ Κ.-ΑΝΑΣΤΟΥ Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΝΑΣΣΗΣ Γ.-ΜΑΛΕΣΚΟΥ Ε.
« PREV
NEXT »