Τελευταια Νεα

28 Σεπ 2016

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε εκπροσώπους και σωματεία ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Ταυτόχρονα κατακύρωσε σε Αχιλλέα Γραμματικούς και Δάφνη Μεγάλης Χώρας τα παιχνίδια με Αετός Σταμνάς και Μεδεών Κατούνας αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 27/9/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 3/10/2016 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1) Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ Πασσά Σωτήρη.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1) Στο σωματείο ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).
2) Στον γενικό γραμματέα του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ Αλεξόπουλο Ιωάννη, αποκλεισμό 6 αγωνιστικών και πρόστιμο 80 ευρώ και στον κ. Μίχο Γεώργιο αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).



Η απόφαση για τον αγώνα Αχιλλέας Γραμματικούς - Αετός Σταμνάς:


Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 27-9-2016, αφού έλαβε υπόψη της το από 23-9-2016 έγγραφο του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, με το οποίο παραιτείται των αγώνων του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ και εφόσον η παραίτηση του σωματείου επιφέρει την αποβολή του από το πρωτάθλημα, του επιβάλλει και πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).



Η απόφαση για τον αγώνα Δάφνη Μεγάλης Χώρας - Μεδεών Κατούνας:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 27-9-2016, αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. Κασβίκη Ι., στο φύλλο αγώνα της 24-9-2016 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, από τις οποίες προκύπτει ότι το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, δεν προσήλθε ν’ αγωνιστεί, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ και του επιβάλλεται πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης. Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε το θέμα παραπέμπεται αμελλητί στην Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία και ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΟΣ (1) ΒΑΘΜΟΥ ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα του υπαίτιου σωματείου και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. ε’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. στ’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. ε’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. Λενε 500 ευρο σε ενα σωματιο επειδη δεν κατεβαινει........μαλον θα ζουνε σε αλλο πλανητη!
    Ισως να ηρθε η εποχη να μην ξαναπατησει κανεις απο εσας στα γηπεδα!

    -ο-
    καιροσκοπος!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. distichos file mou auti einai apofasi tis epo kai ta somateia eichan enimerothei.einai tou girtziki pou eytychos teleiose.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουν καταλάβει οι κύριοι της επσνα και της επό τι γίνεται στην κοινωνία. Κάθε χρονο θα μειώνονται τα σωματεία των τοπικών κατηγοριών με τόσα έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.