ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

28 Σεπ 2016

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε εκπροσώπους και σωματεία ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Ταυτόχρονα κατακύρωσε σε Αχιλλέα Γραμματικούς και Δάφνη Μεγάλης Χώρας τα παιχνίδια με Αετός Σταμνάς και Μεδεών Κατούνας αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 27/9/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 3/10/2016 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1) Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ Πασσά Σωτήρη.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1) Στο σωματείο ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).
2) Στον γενικό γραμματέα του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ Αλεξόπουλο Ιωάννη, αποκλεισμό 6 αγωνιστικών και πρόστιμο 80 ευρώ και στον κ. Μίχο Γεώργιο αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ).Η απόφαση για τον αγώνα Αχιλλέας Γραμματικούς - Αετός Σταμνάς:


Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 27-9-2016, αφού έλαβε υπόψη της το από 23-9-2016 έγγραφο του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, με το οποίο παραιτείται των αγώνων του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ και εφόσον η παραίτηση του σωματείου επιφέρει την αποβολή του από το πρωτάθλημα, του επιβάλλει και πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).Η απόφαση για τον αγώνα Δάφνη Μεγάλης Χώρας - Μεδεών Κατούνας:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 27-9-2016, αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. Κασβίκη Ι., στο φύλλο αγώνα της 24-9-2016 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, από τις οποίες προκύπτει ότι το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, δεν προσήλθε ν’ αγωνιστεί, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Ακόμη, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ και του επιβάλλεται πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων).
Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης. Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε το θέμα παραπέμπεται αμελλητί στην Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία και ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΟΣ (1) ΒΑΘΜΟΥ ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα του υπαίτιου σωματείου και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. ε’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. στ’ Πειθαρχικού Κώδικα).
Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 (άρθρο 33 παρ. 5 εδ. ε’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »