Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2016

Γιάννης Μακρής: Να κοιτάξουμε στα μάτια το Ναυπακτιακό

Στην εκπομπή "Αλλαξογκολιές" με τους Μπετίνο Αλαχούζο και Παντελή Χατζηστυλιανό στο "ΔΥΤΙΚΑ FM 92.8" μίλησε ο προπονητής του Παναμβρακικού Μπούκας Γιάννης Μακρής. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του και στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ναυπακτιακό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μακρής:

Για το δύσκολο ξεκίνημα: Να ευχηθώ καταρχήν καλή χρονιά. Η κλήρωση έφερε στο ξεκίνημα δύο καλές ομάδες αντίπαλες αντίπαλες. Ο Ναυπακτιακός είναι μια ιστορική ομάδα, ενώ εμείς έχουμε φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά. Ξεκινήσαμε την ίδια ημερομηνία την προετοιμασία και θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Για το αν είναι καλό ότι η ομάδα του ξεκινάει εκτός έδρας και συνήθως ο γηπεδούχος έχει το άγχος στην πρεμιέρα: Έτσι λένε ότι στην πρεμιέρα είναι καλό να ξεκινάς εκτός. Όμως αυτά είναι στα λόγια. Στο γήπεδο η κάθε ομάδα θα δείξει την αξία της.

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναμβρακικός: Κανένας προπονητής δε φορμάρει την ομάδα του από το ξεκίνημα. Μετά την πέμπτη αγωνιστική θα είναι έτοιμες οι ομάδες. Κάθε ομάδα εκεί θα δείξει την πραγματική της αξία.

Για το τι γνωρίζει για το Ναυπακτιακό: Ο Ναυπακτιακός κάνει χρόνια πρωταθλητισμό. Κάτι γνωρίζει για μας και κάτι γνωρίζουμε για αυτούς. Τους είδα με τη Ματαράγκα αλλά δε μπορεί να είναι κριτήριο. Ο Ναυπακτιακός και φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα βρίσκονται στην τετράδα:
Η Α.Ε.Μ. πρωταγωνίστησε στις μεταγραφές και είναι φαβορί για είσοδο στην τετράδα. Ο Ναυπακτιακός, η Φλόγα, το Λουτρό, το Δοκίμι, η Αναγέννηση Θέρμου και ο Νέος Θέρμιος στην έδρα τους, η Χάλκεια που κάνει την έκπληξη τα τελευταία χρόνια και το Αντίρριο θα έχουν καλό πρωτάθλημα.

Για το αν θα είναι δυνατότερο το πρωτάθλημα βάσει των κινήσεων που έγιναν: Έχουν δυναμώσει πολλές ομάδες. Θα έχουν αρκετές ομάδες καλή πορεία.

Για το ενδεχόμενο να κάνει μια ακόμα μεταγραφή ο Παναμβρακικός: Κάτι συζητάμε, θα δούμε όμως αν θα γίνει άλλη μεταγραφή στην ομάδα μας. Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για την εικόνα των φιλικών: Τα φιλικά είναι για να προετοιμαστεί η ομάδα. Τα μεγάλα σκορ να τα ξεχάσετε. Δε θα υπάρχουν. Στο φιλικό με την Α.Ε. Βάλτου μας έλεγαν διάφορα για την εικόνα του αντιπάλου, όμως η απόδοσή της με εξέπληξε και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Για το "όπλο" της ομάδας του στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό: Εμείς θα πάμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί:
Σε ένα παιχνίδι υπάρχουν διακυμανσεις. Θα δούμε αν θα παίξουμε ανοιχτά ή πιο αμυντικά. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να παίξει η ομάδα μου ανοιχτά, γιατί είναι επιθετικογενής.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.