Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2016

Βαλάντης Ζώης: Δε μας επηρεάζει η παρουσία του κόσμου...η Α.Ε.Μ. πάντα είχε φιλάθλους που την ακολουθούν

Στο "ΔΥΤΙΚΑ FM 92.8" και την εκπομπή "Αλλαξογκολιές" με το Μπετίνο Αλαχούζο και τον Παντελή Χατζηστυλιανό μίλησε ο τεχνικός της Φλόγας Παλαιομάνινας Βαλάντης Ζώης. Ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Α.Ε.Μ. και τις φιλοδοξίες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαλάντης Ζώης:

Για το ότι ο αγώνας με την Α.Ε.Μ. θα γίνει στο ΔΑΚ Μεσολογγίου: Είναι καλό γιατί θέλαμε να παίξουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο και σε ένα γήπεδο καλύτερο από το Ενωσιακό. Αυτό πιστεύω ήθελαν και οι δύο ομάδες.

Για το αν θα επηρεάσει το -4: Σίγουρα επηρεάζει αλλά η ομάδα είναι έτοιμη. Θέλουμε να κάνουμε ένα σερί για να καλύψουμε τη διαφορά. Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεκινάμε με την Α.Ε.Μ. με την οποία παίξαμε ένα φιλικό και ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω θα καλυφθεί η διαφορά.

Για τα "όπλα" των δύο ομάδων: Δε μπορούμε να δούμε μονάδες, αλλά ομάδες. Δεν είναι θέμα "όπλων" και θα παίξει μεγάλο ρόλο η ομαδικότητα.

Για το τι έχει αλλάξει στις δύο ομάδες μετά το φιλικό που έδωσαν:
Θα πω τι έχει αλλάξει στην ομάδα μου. Σχεδόν όλα πήγαν καλά, όμως είχαμε κάποιους τραυματισμούς και την αποχώρηση του Σαγάνη που διορίστηκε στην Αθήνα. Προετοιμαστήκαμε καλά και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι μόνο η Α.Ε.Μ., αλλά μια σειρά δύσκολων αγώνων. Τώρα όμως κοιτάμε την Α.Ε.Μ.

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος: Εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την τετράδα. Έχουν γίνει καλές προσθήκες στις ομάδες και σίγουρα δε μπορούμε να μιλάμε για φαβορί. Αν δε δούμε κάποια παιχνίδι, δε μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά.

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες της Φλόγας από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο της Α.Ε.Μ.: Δε μπορεί να τους επηρεάσει. Οι καλοί ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν μπροστά σε κοινό και είναι καλό να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Η Α.Ε.Μ. είναι μια ομάδα με κόσμο που την ακολουθεί. Ελπίζω όλοι να βοηθήσουν να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Για την εικόνα στο ματς με τον Αμφίλοχο και αν φάνηκε έτοιμη η Φλόγα:
Είχαμε μια δύσκολη κλήρωση και δεν ήμασταν πλήρεις. Ήταν ένα καλό τεστ και τα συμπεράσματα είναι θετικά.

Για το αν το μεγαλύτερο ντέρμπι είναι με την Α.Ε.Μ. το Σάββατο ή ο γάμος του την Κυριακή: Από ένα ημίχρονο στο καθένα. Είναι πράγματα που δε συγκρίνονται. Το πρωτάθλημα είναι πορεία μιας χρονιάς, ο γάμος η πορεία μιας ζωής. Είναι δύσκολη εβδομάδα. Συνήθως όταν έχω δύσκολη εβδομάδα τα βγάζω πέρα και βγαίνω νικητής.

Για το αν ζήτησε δώρο για το γάμο του τη νίκη στο Μεσολόγγι: Δε θέλω να το δουν έτσι τα παιδιά. Να το δουν όπως πρέπει και μπορεί να έρθει το δώρο. Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φέτος είχα και στο τιμ τον Παναγιώτη το Μπενέκο που έκανε πολύ καλή δουλειά και θα βγει στο γήπεδο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.