Τελευταια Νεα

13 Σεπ 2016

Δεν δίνει Αναγνωστόπουλο η Θύελλα

Αλλη μία προσπάθεια για απόκτηση ποδοσφαιριστή σε θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα έπεσε στο κενό για τη Δόξα Καινουργίου.
Η ομάδα της Δόξας κινήθηκε για την απόκτηση του επιθετικού Βαγγέλη Αναγνωστόπουλου αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει καθώς η ομάδα της Θύελλας Παραβόλας, στην οποία ανήκει ο παίκτης, ήταν αρνητική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

« PREV
NEXT »

12 σχόλια

  1. Ρε δωστε το παιδι να παιξει λιγο μπαλα γιατι αν μεινει εκει δν υπαρχει περιπτωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μαθηματική ακρίβεια η θύελλα διάλυση το ερχόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπομονή τελειώνει...μ το καλό δεν παίρνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη ....δωστε το παιδι μην μετρατε τα παντα με το χρημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπη στη θυελλα παραβολας! Οχι μονο εχουν φερει τοσες μεταγραφες απο αλλου για να γεμισουν τα υποτιθεμενα κενα τις ομαδας με παιχτες χαμηλης ποιοτητας στην ουσια βαριδια και τα παιδια της παραβολας μενουν παραγκωνισμενα στον παγκο.... Αλλα δεν τα αφηνουν κιολας να φυγουν να χαρουν το ποδοσφαιρο αλλου.... Ντροπη στην θυελλα παραβολας και ντροπη σε προεδρο και συμβουλιο που εκει στο χωριο εχουν κανει την ομαδα μια μικρη δικτατωρια και με το αποφασιζομεν και διατασωμεν στερουν την μπαλα απο τα παιδια του χωριου... Αλλα καποτε θα τα πληρωσουν ολα αυτα.... Θα γυρισει ο τροχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πας θυελλα παραβολας.
    διαγει τον πολιτισμο
    διαγει τον αθλητισμο
    διαγωγη κατωτατη.....
    παν μετρο εχαθη....
    σωμα υγιες.
    νους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά εκεί στο ΔΣ δεν υπάρχει καποιος σοβαρός άνθρωπος. ???? εκεί στο χωριό δεν εχει ένας τα παντελόνια να διώξει αυτούς τους ανθρώπους που κάθε χρόνο λένε πως θα αφήσουν την ομάδα και κάθε χρόνο όλο και κάποιον βρίσκουν να τον δαγκώνουν και να τον εκμεταλλεύονται. Είτε ειναι παίχτες είτε ειναι χορηγός. Καλα ρε παιδιά δεν μπορεί καποιος να τους ξεβρωμίσει γίνεστε ρεζίλι σε όλο τον νόμο. Δεν τα κάνει καμία ομάδα αυτα τα πραγματα αυτα τα αίσχη !!!!!!!!!!!!! Στο τέλος δεν θα έρχεται κανενας στην ομάδα και θα την διαλύσουμε επειδή κάποιοι κοιτάνε την τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα !!! Με όλα αυτα που γράφουν για αυτούς τους παράγοντες ας πάρουν μέτρα η άνθρωποι της ΕΠΣΝΑ. Αλλα ίσως ειναι και αυτοί μεσα στην διαπλοκή. Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει δεν δίνω δελτία. Σε λιγο θα εχουμε παρατράγουδα και κάποιοι κοιμούνται!!!! Εγω χτυπάω το καμπανάκι για μην λέτε οτι δεν σας τα ειπα. Ενα παιδί που το μεγαλώνει ο πατέρας του και η μάνα του να το κάνει κουμάντο ο κάθε ψευτοπαραγοντασσσς!!! Παιδιά ας σοβαρευτούμε γιατι καποια στιγμή θα τα βρείτε μπροστά σας και δεν θα σας λυπάται κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σε όλους. !!! Επειδή εχουμε κουραστεί εδω κσι χρόνια με αυτή την καραμέλα της παραβολας !!!! Εγω θα πω κατι άλλο !! Σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θελουν να φύγουν απο κάθε ομάδα και έχουν πρόβλημα να βγαινουν στον αέρα Στεις αθλητικές εκμπομπες που κάνουν στα ραδιόφωνα σε όλα τα σάιτ και στην εκπομπή στον αχελωοοοο με ονομαστικές καταγγελίες για να μαθαίνει ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές ποιοι παράγοντες ειναι σε κάποιες ομάδες. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα τα πουμε τη Δευτερα στη Δικη του ΣΚΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.