Τελευταια Νεα

13 Σεπ 2016

Φιλική ισοπαλία για ΠΑΟΚ και Ελπίδες

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε   ο ΠΑΟΚ Καλυβίων με αντίπαλο την ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου, αγώνας που έγινε στις εγκαταστάσεις του Emilleon  και τέλειωσε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων έδειξε ¨σημάδια¨ κούρασης από την επίπονη προετοιμασία και αγωνιστικά δεν μπόρεσε να πάρει πολλές πρωτοβουλίες, αφήνοντας έτσι την ομάδα των Ελπίδων να κάνει πολλές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία και να πετύχει στο 31΄ λεπτό το 1-0 με τον Δαρλαμήτσο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές και δοκίμασαν σχήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με εντυπωσιακό τρόπο στο 75΄μετά από ευθύβολο σουτ του Κ. Στρατόπουλου, έξω και πλάγια από την μεγάλη περιοχή!
Ο προπονητής των καλυβιωτών Θεόδωρος Βαϊνάς, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση της ομάδας του και θα χρειασθεί να βρει λύσεις ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.
ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Θ. Βαϊνάς)
Π. Σαμαράς, Η. Νταλαπέρας, Ρεπετσάς,  Καγκαράς, Π. Γαλάνης, Μπλάνης, Χρ. Αυγέρης, Κουκογιάννης, Ζαχαράκης, Τριανταφύλλου, Βελέντζας
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γ. Μιχάλης, Πατσαούρας, Ν. Καρασάββας, Θ. Βαϊνάς, Θ. Μπελεβώνης, Κ. Στρατόπουλος.
Ελπίδες, Αγρινίου (προπονητής Χρ. Τεγούσης)
Προβίδας, Τσέλιος, Ζήσης, Τσακανίκας, Μακρυγιάννης, Νταρίλας, Δαρλαμήτσος, Κανατζής, Κατσιώρης, Σπαής, Μανθόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Δ. Γκοργκόλης, Β. Γκοργκόλης, Στεργίου, Ντόκας, Τρομπούκης, Κοντογιάννης.
http://www.kalyvia.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.