Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2016

Με υπογραφή Αγγέλη η νίκη της ΑΕ Βάλτου επί της Αναγέννησης

Αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Στ.Φραγκούλη από το 19', η ΑΕ Βάλτου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αναγέννησης Θέρμου με σκορ 0-1. 

Σκόρερ του μοναδικού γκολ που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Βάλτου ήταν ο Χρήστος Αγγέλης.
Το ματς μέχρι το 19' δεν είχε φάσεις. Σε εκείνο το λεπτό η ΑΕ Βάλτου έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στέφανου Φραγκούλη με απ'ευθείας κόκκινη κάρτα καθώς σε εναέρια μονομαχία με αντίπαλό του ο διαιτητής είδε ότι χρησιμοποίησε αγκώνες και τον απέβαλε.
Στο 36' ο Τζαμαλής έκανε διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 39' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κακούρη. Στο 40' και στο 43' τα σουτ των Σπυριλιώτη και Κουρσάρη κατέληξαν άουτ. Ο Κυτούγιας στο 47' έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ άουτ κατέληξε και η κεφαλιά του Κουρσάρη στο 48'.
Στο 55' ο Αγγέλης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και με ένα υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάλα στο "Γ" του Μπαλάφα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 80' ο Αγγέλης βρήκε με πάσα τον κακούρη που έκανε το σουτ άουτ. Στο 85' ο Σπυριλιώτης έκανε διαγώνιο σουτ η μπάλα βρήκε στον Τσοπανά και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ ακυρώθηκε σωστά καθώς ο Τσοπανάς ήταν σε θέση οφσάϊντ. Ενα διαγώνιο σουτ του Θώση στο 89' κατέληξε άουτ.

Αναγέννηση Θέρμου (Πάνος Τούρκας): Μπαλάφας Κ., Καλλιακμάνης Δ., Μπίστας, Αριστόπουλος, Κυτούγιας, Κουρσάρης, Σπυριλιώτης, Τσοπανάς, Μαραγιάννης Β. (55' Καλλιακμάνης Δ), Μπαντής, Μαραγιάννης Δ.
ΑΕ Βάλτου (Bασίλης Παστρωμάς): Σίμος, Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Ψηλός, Φραγκούλης Α., Τζαμαλής, Κακούρης, Νικολογιάννης (80' Μαργαρίτης), Φραγκούλης Στ., Αγγέλης (84' Λαγός), Νέστωρας Γ. (60' Θώδης)



« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.