Τελευταια Νεα

17 Σεπ 2016

Νίκη από την άσπρη βούλα για τον Αχελώο

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας ο Αχελώος Αγγελοκάστρου πήρε το "τρίποντο" κερδίζοντας τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 1 - 0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με εκτέλεση πέναλτι στο 12ο λεπτό ο Βασίλης Αλεξάκης.
Το παιχνίδι ήταν κλειστό και στην πρώτη φάση που δημιουργήθηκε ο Αχελώος κέρδισε πέναλτι. Ήταν το 11ο λεπτό όταν ο Λευτέρης Καλοκαίρης βγήκε στην αντεπίθεση και γύρισε τη μπάλα προς το Λάμπρο Ζαλοκώστα που βρέθηκε στο έδαφος από τράβηγμα του Πυρρή. Ο Ματσούκας υπέδειξε την παράβαση μέσα σε διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ατρομήτου και ο Αλεξάκης άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο Αχελώος ήταν προσεκτικός στην άμυνα και οι επιθέσεις του Ατρομήτου δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 36΄ όταν ο Ψυχογιός έκανε κεφαλιά και ο Τσιλίκας δεν έλεγξε την πορεία της μπάλας και δεν απέκρουσε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. 
Στο δεύτερο μέρος ο Αχελώος έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη στο 50΄. Ο Ατρόμητος πίεσε ασφυκτικά μετά το 70ο λεπτό, είχε δύο δοκάρια με κεφαλιές των Νασόπουλου και Ψυχογιού και κάποιες ακόμα ευκαιρίες, όμως το 1 - 0 παρέμεινε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη στο φινάλε.
Μετά τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας του Αντιρρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Ματσούκα για τις αποφάσεις του επικεντρώνοντας στη φάση του πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα.

11΄ Γύρισμα του Λευτέρη Καλοκαίρη από δεξιά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας βρίσκεται στο έδαφος από τράβηγμα του Πυρρή και ο Ματσούκας υποδεικνύει πέναλτι.
12΄ Γκολ. Ο Αλεξάκης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 1 - 0.
17΄ Φάουλ του Θανασιού από δεξιά ο Πέκεζ με προβολή στέλνει τη μπάλα άουτ.
26΄ Μακρινό σουτ του Βλάχου έφυγε άουτ.
34΄ Μακρινό σουτ του Ζαχαρόπουλου έφυγε άουτ.
36΄ Κόρνερ του Παναγιωτόπουλου ο Ψυχογιός πιάνει την κεφαλιά, ο Τσιλίκας δε συγκρατεί τη μπάλα που βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια φτάνει στο Θανασιό που σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
45΄ Γύρισμα του Βασίλη Κάκκου από δεξιά ο Ψυχογιός κάνει το πλασέ και ο Τσιλίκας αποκρούει.
50΄ Ο Λευτέρης Καλοκαίρης μπαίνει στην περιοχή από δεξιά αλλά το σουτ που επιχειρεί περνάει άουτ.
79΄ Κόρνερ του Ταμπάκη ο Νασόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
85΄ Σέντρα του Βλάχου κεφαλιά του Αλεξόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.
86΄ Πάσα του Βλάχου στον Ψυχογιό που δεν έπιασε καλά το σουτ και δεν απείλησε τον Τσιλίκα.
89΄ Σουτ του Πυρρή μέσα από την περιοχή κόντραρε και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Κουτρούλης Σ., Μπαμπάτσικος, Μπέτσικας, Σαγάνας, Μπούτιβας Α., Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Λ. (85΄ Καραλής Σ.), Κοκοσούλας, Καλοκαίρης Ε. (78΄ Ζαρκανίτης), Σιάσιος (86΄ Αϋφαντής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιώργος Μίχος): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Αραπογιάννης (65΄ Ταμπάκης), Πέκεζ, Πυρρής, Θανασιός, Κάκκος Β. (46΄ Νασόπουλος), Ζαχαρόπουλος (53΄ Κουραχάνης), Ψυχογιός, Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.