Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟ Αγρινίου...2 - 1 τη Δόξα Καινουρίου

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ο ΠΑΟ Αγρινίου κέρδισε με 2 - 1 τη Δόξα Καινουρίου. Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19΄ με το Γιώτη και στο 22΄ ο Χριστόφορος Κόκκαλης δεν επέτρεψε στους παίκτες του ΠΑΟ να ισοφαρίσουν, διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Νιτσόλα. Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες με εκτελέσεις κόρνερ, όμως ο Καραβασίλης σε δύο περιπτώσεις και ο Αυγέρης σε μία έδιωξαν τη μπάλα και το 0 - 1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Ματσούκα για το πρώτο μέρος.
Στο 52΄ ο Αυγέρης στην προσπάθειά του να διώξει μετά τη σέντρα του Παπαθανάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 1 - 1 και στο 60΄ ο Βέλλιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χριστόφορου Κόκκαλη και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καγιάντζα. Ο Χρήστος Χ. Γκουρνέλος ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 1 - 1. Στο 84΄ ο Υφαντής από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόκκαλη και στο 92΄ σε κεφαλιά του Μπισμπίκη από κοντά ο Καραβασίλης έδιωξε με το γόνατο και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα.

12΄ Σουτ του Αλέξανδρου Κόκκαλη έφυγε λίγο άουτ.
19΄ Γκολ. Συρτή σέντρα του Σοροβού από αριστερά ο Γιώτης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
22΄ Συρτό σουτ του Νιτσόλα έδιωξε στη γωνία του δύσκολα σε κόρνερ ο Χριστόφορος Κόκκαλης.
27΄ Απευθείας κόρνερ του Τζωρτζόπουλου έδιωξε ο Καραβασίλης.
33΄ Απευθείας κόρνερ του Κωνσταντίνου έδιωξε δύσκολα σε νέο κόρνερ ο Καραβασίλης.
35΄ Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Παπαθανάση να σουτάρει αδύναμα και να αποκρούει εύκολα ο Χριστόφορος Κόκκαλης.
43΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αυγέρης.
52΄ Γκολ. Σέντρα του Παπαθανάση από δεξιά ο Αυγέρης στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το σκορ γίνεται 1 - 1.
58΄ Σέντρα του Σοροβού από αριστερά ο Ντολένγκα δεν έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Αλέξανδρο Κόκκαλη που από πλάγια δεξιά σούταρε άουτ.
60΄ Ο Χριστόφορος Κόκκαλης δε διώχνει σωστά τη μπάλα, ο Βέλλιος εκμεταλλεύεται το λάθος, μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Καγιάντζα με το Ματσούκα να δίνει το πέναλτι.
61΄ Γκολ. Ο Χρήστος Χ. Γκουρνέλος ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 2 - 1.
70΄ Ατομική προσπάθεια του Τηλιγάδα που σουτάρει και αποκρούει ο Χριστόφορος Κόκκαλης.
84΄ Κάθετη πάσα του Παπαγιάννη στο Βακράκο που γυρίζει στον Υφαντή ο οποίος κάνει το σουτ και αποκρούει ο Χριστόφορος Κόκκαλης.
91΄ Σουτ του Κωνσταντίνου έξω από την περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ.
92΄ Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου ο Μπισμπίκης έπιασε την κεφαλιά και ο Καραβασίλης έδιωξε με το γόνατο με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Καραβασίλης, Καράτσαλος, Γκουρνέλος Χ.Χ., Παπαθανάσης Δ. (74΄ Παπαγιάννης), Γκουρνέλος Χ.Σ., Νιτσόλας (46΄ Τηλιγάδας), Βακράκος, Ζαφείρης, Ζωγάκης, Παπαθανάσης Θ., Βέλλιος (62΄ Υφαντής).

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Νίκος Μπόλης): Κόκκαλης Χ., Αυγέρης (59΄ Γκρίζης), Σοροβός (68΄ Μακρής), Κωνσταντίνου, Μπισμπίκης, Καγιάντζας, Κόκκαλης Α., Ντίνος (55΄ Κολοβός), Τζωρτζόπουλος, Γιώτης, Ντολένγκα.
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Α ΡΕ ΔΟΞΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΑΣ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ Η ΝΕΙΛΑ.......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε πειραζει καινουργιαρα.....παμε δυνατααα...μπραβο στα παιδια για τη προσπαθεια....συμβαινουν αυτα..μπαλα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Τουχαλιστον προσπαθούνε για κάτι καλυτερο δεν κάθονται και σχολιάζουν πίσω απο έναν υπολογιστή και κοροϊδεύουν!!!χωρις να αποκαλύψουν ποιοι είναι

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.