Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

Λουκ Στιλ: Μία ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι καταστροφή

Ο Λουκ Στιλ θα ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλια (24/9/1984) του με «διπλό» στο Αγρίνιο, αλλά ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» απέναντι στον Παναιτωλικό και ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Miλώντας στην κάμερα της Nova μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού επεσήμανε: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. 
Δεν είχαμε την απόδοση που θα έπρεπε να έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνήθως όταν κρατάμε το μηδέν στην άμυνα είμαι χαρούμενος, αλλά σήμερα δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο. Δεν νομίζω, πάντως, ότι θα μας επηρεάσει εν όψει της συνέχειας. Μία ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι καταστροφή». 
Σε ερώτηση για το αν η κλήση στην εθνική ομάδα συνεχίζει να αποτελεί το όνειρό του, ο Στιλ επεσήμανε:«Αυτή θα είναι πάντα η φιλοδοξία μου. Ποτέ δεν τα παρατάω. Φέτος που ο Παναθηναϊκός είναι και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πιστεύω ότι μπορώ να τα πετύχω. Αν καταφέρω να κληθώ στην Εθνική Αγγλίας, πάντως, θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου».
http://www.sdna.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.