Τελευταια Νεα

14 Ιουλ 2016

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Νέος Θέρμιος Απόλλων. Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με το Νίκο Πανταζή και το Σωτήρη Τασούλη. Ο νεαρός Νίκος Πανταζή μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και της επίθεσης και πέρσι αγωνίστηκε στον Αμφίλοχο, ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Γιώργο Γιάκο στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Ο Τασούλης είναι μεσοεπιθετικός και τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ Καλυβίων και φόρεσε τη φανέλα της ομάδας πέρσι στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Θέρμου συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις.
« PREV
NEXT »

12 σχόλια

  1. Exeis to phrate apofash na pesetai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι δεν μπορείς να φτάσεις λογικό να το κραζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που πατε με τον Τασουλη το παιδι παιζει σαν παλαιμαχος. Το πηρατε αποφαση να πεστε κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Akoy poy soy Lew oyte stoyki den kanete me aytoys ,twra esy pes ta dika soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στοχος αποφυγη των πλει αουτ για το Θερμο με αυτους τους παιχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάει πεσατε εσείς..Καλώς τα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πάτε καλα εκει πανω στο θερμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου Γενικές!!!!Ωραίες κινήσεις μας εταξες και άλλα βλέπουμε..Τώρα που εισαι;;τώρα που όλοι κρίνουν τις επιλογές σου...μήπως βούτηξες σε κανένα ποτάμι να γλυτώσεις από τις σφήκες κ τις μέλισσες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. persi pou phrame ton aggelh poy htan anaplhrwmatikos ston omhro den eipate kati otan phrame to sam pou htan kai sthn aem kai sth floga sto pagko den eipate kati (pextarades kai oi dyo gia na mhn parexhghthw kai bohthisan poly ) perimenete na deite prwta kai ayta ta paidia kai mhn bgazete th xolh sas gt an paei kala h omada meta den tha mporeite na ta mazepsete kai tha sixeneste tous eaftous sas gia th kolotoumpa pou tha kanete !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκεί πάνω στο θερμό πρεπει να ερθει ποδοσφαιρική αστυνομία να σας βαλει μεσα που συγκρίνετε τον τασουλη με τον αγγελη και τον σαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να έχεις τόσο κόλλημα με τον γενικό μάλλον κάνει σωστά την δουλειά του και θες να τον βγάλεις εκτός πορείας. Απλά σου λέω ότι το μόνο που θα πετύχεις ειναι να βάλει και μια σειρά και σε σένα γιατί μάλλον έχεις ξεφύγει σε κάποια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πουθενάδες όλοι από παίχτες μέχρι σωματείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.