Τελευταια Νεα

15 Ιουλ 2016

Χωρίς αποτέλεσμα οι συζητήσεις στην Α.Ε. Μεσολογγίου...νέος κύκλος επαφών τις επόμενες ημέρες

Χωρίς αποτέλεσμα τελικά ολοκληρώθηκαν σήμερα το βράδυ μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις των δύο εμπλεκόμενων πλευρών οι διεργασίες που είχαν ως στόχο την κοινή κάθοδο για την επόμενη ημέρα της ΑΕΜ.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.. Χθες Τετάρτη 13/7 ήταν προγραμματισμένη η γενική συνέλευση από την οποία θα έβγαινε και το νέο διοικητικό σχήμα για την ομάδα, όμως λόγω μη απαρτίας θεωρήθηκε από τους παραβρισκόμενους ότι η εκλογή για την ανάδειξη του νέου σχήματος θα έπρεπε να μετατεθεί κατά μια ημέρα ώστε να γίνουν οι επαφές και να ξεκαθαριστεί ο λόγος της μη προσέλευσης αυτών που απουσίαζαν, όπως και έγινε.
Την Πέμπτη το απόγευμα έγινε και το δεύτερο ραντεβού αλλά και πάλι υπήρχαν απουσίες,  αυτή τη φορά όμως πάρθηκε η απόφαση από τη στιγμή που και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν να ξεκινήσει η συζήτηση για τη συγκρότηση της νέα διοίκησης.
Το λόγο πήρε μέλος της απερχόμενης διοίκησης το οποίο και πρότεινε τον καταμερισμό των θέσεων, εκεί άμεση ήταν η αντίδραση του ανθρώπου που ηγείτο της πλευράς που είχε ως σκοπό την εμπλοκή στην νέα εποχή για την ΑΕΜ (όπως αφήναν να εννοηθεί και οι δυο πλευρές) που θεώρησε ότι η πλευρά που εκπροσωπεί είναι που θα έβγαινε ριγμένη από τον καταμερισμό των πόστων με αποτέλεσμα να αποχωρίσει από τη συζήτηση και επί της ουσίας να βάζουν τέλος σε όποια όνειρα για συνεργασία.
Οσον αφορα την επομενη ημερα, αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ μετά από κάποιες ώρες που έχουν μεσολαβήσει είναι ότι θα γίνουν προσπάθειες ώστε στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν νέες επαφές ώστε να δοθεί ένα τέλος στο διοικητικό θέμα που ταλανίζει τα τελευταία δυο χρόνια την ομάδα του Μεσολογγίου.
Αυτό που αποκομίσαμε εμείς όλες αυτές τις ημέρες που βρεθήκαμε σε κάποιες συζητήσεις και διεργασίες που έγιναν είναι, ότι τα πράγματα φαινόντουσαν ότι είναι τόσο κοντά όσο ποτέ, ωστόσο οι διαφορές ήταν χαοτικές μεταξύ των εμπλεκόμενων.


πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.