Τελευταια Νεα

13 Ιουλ 2016

Τέλος ο Ψηφής από Νέο Θέρμιο


Την ελευθέρας να αγωνιστεί σε άλλο σωματείο πήρε από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα  ο Πάρης Ψηφής. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Θέρμου και αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με το olatagoal.gr θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία τρία χρόνια αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και εύχεται στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Τι εφυγε και αυτος;;; 5χ5 θα κατεβουμε φετος.. ;; γιατι δεν μας λετε πραγματικα τι γινετε με την ομαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παει για φουντο η δουλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι πέρυσι δεν σας έκανε αυτός !!! Τώρα τον θέλετε. Τελικά αυτό που έχω καταλάβει ειναι ότι ο καθένας λέει ότι νάνε για να περνάει η ώρα. Πρώτα θα δείτε το ρόστερ και ποιους έχουμε κλήση και μετά θα μιλάτε. Εκτός και είστε αγράμματη και δεν διαβάζετε ότι έχουμε κλήση 5 και εκκρεμούν ακόμα δυο παίχτες για να κάνουμε την μεγάλη διαφορά που θέλετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθε να γραφεις σωστα και μετα λες τον άλλο αγραματο

      Διαγραφή
  4. Μπορεί να μην γράφω σωστά αλλά κάτι άλλο το κάνω πολύ σωστά και καλά. Γιαυτο έρχονται και η σφήκες και η μέλισσες πάνω μου. !!!! Σου έφυγε η απόρροια και τώρα ψάχνεις για ορθογραφία. !!! Δεν πάω σχολείο τώρα για τι πλέον κάνω μαθήματα άλλου και σε άλλο επίπεδο. !!!!!! Είτε βάλω ένα μμμμμ είτε δυο !!! Το μμμμμμμμ θα το φάτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως είπες και εσύ το αποτέλεσμα μετράει !!!! Σε ένα μμμμμμμ θα κολλήσουμε τώρα!!!!!!! Εδώ η βόμβα έγινε δακρυγόνο και το δακρυγόνο έγινε φούσκα και η φούσκα έσκασε και γελάνε μέχρι και στην μπούκα!!!!!!!!! Το μμμμμμ σε πείραξε. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως είπες και εσύ το αποτέλεσμα μετράει !!!! Σε ένα μμμμμμμ θα κολλήσουμε τώρα!!!!!!! Εδώ η βόμβα έγινε δακρυγόνο και το δακρυγόνο έγινε φούσκα και η φούσκα έσκασε και γελάνε μέχρι και στην μπούκα!!!!!!!!! Το μμμμμμ σε πείραξε. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί να μην γράφω σωστά αλλά κάτι άλλο το κάνω πολύ σωστά και καλά. Γιαυτο έρχονται και η σφήκες και η μέλισσες πάνω μου. !!!! Σου έφυγε η απόρροια και τώρα ψάχνεις για ορθογραφία. !!! Δεν πάω σχολείο τώρα για τι πλέον κάνω μαθήματα άλλου και σε άλλο επίπεδο. !!!!!! Είτε βάλω ένα μμμμμ είτε δυο !!! Το μμμμμμμμ θα το φάτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι!!! Απο την ταραχη σου απο δυο φορες τα στελνεις τα μνμ.... πολλα νευρακια βλεπω!!!! Αντε καλο καλοκαιρι να σκασουν οι εχθροι μας απο το κακο τουςςςςςς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έπρεπε φέτος να πάρει η ομάδα έναν άλλο προπονητή, χωρίς να ρίχνω ευθύνη στον Κύριο Γιακο... Αλλά η ομάδα για να κάνει υπέρβαση ήθελε άλλον,, Ο Στεργιου τον είχε εντοπίσει από πέρυσι,αλλά τελικά έφυγε και αυτός, εύχομαι τα καλύτερα, πιστεύω όμως πως ήταν μέχρι εδώ ο Απόλλων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.