Τελευταια Νεα

8 Ιουλ 2016

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Συλλόγων, Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φίλων Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Συλλόγων, Επιχειρήσεων και Οργανισμών καταδικάζει το επεισόδιο κατά του διαιτητή Δημήτρη Ασημάκη, που συνέβη στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Επιχειρήσεων ανάμεσα στον Εμπορικό Σύλλογο και το Εργατικό Κέντρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Φίλων Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Συλλόγων, Επιχειρήσεων και Οργανισμών " Ο ΑΝΔΡΑΙΜΩΝ" καταδικάζει την επίθεση κατά του διαιτητή Δημήτριου Ασημάκη στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα Εμπορικός Σύλλογος - Εργατικό Κέντρο και ζητάει συγνώμη για το ατυχές γεγονός. Ταυτόχρονα κάνει γνωστό ότι δε θα αγωνιστούν ξανά στο πρωτάθλημα Επιχειρήσεων και Οργανισμών οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Γαντζούδης και Μάκης Ασημακόπουλος.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Μαγκες χαρας τα χερια σας... Σας δινω συνχαρητηρια. Και οι δυο Βελαωρας και Ασημακης ακρως επικινδυνοι.... Απλως εχουν τους διαιτητες και τους προστατευουν... Χαλαλι σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην ξαναπαιξουν αλλα ελπιζω να το ευχαριστηθηκαν.... Και λιγα εκαναν σε δυο λαμογια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια , το ποιον καποιων διαιτητων το γνωριζουμε. Αυτοι ειναι και δεν φταινε οι ιδιοι αλλα αυτοι που τους διατηρουν σε αυτο το επιπεδο. Αλλα ειναι απαραδεκτο παιχτες που εχουν κοσμησει τα γηπεδα χρονια τωρα σαν αυτα τα δυο παιδια να φερονται ετσι οσο τραβηγμενα να εχουν γινει. Επιπλεον, αυτο το πρωταθλημα εχει χασει την ουσια του , δηλαδη την διασκεδαση και την ψυχαγωγια στον βωμο του πρωταθλητισμου.Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη και αισχος στον Ασημακη και τον Βελαωρα. Ξεφτυλιζονται για 30 ευρω... Τους βαλανε και στην διοικηση τρομαρα τους... Τα πηγαιναν καταπληκτικα τοσοα χρονια σαν διαιτητες και ειναι αξιοι να πέρνουν και αποφάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.