Τελευταια Νεα

1 Ιουλ 2016

Κοντά στην επιστροφή στη Δόξα ο Ευθυμίου


Κοντά στην επιστροφή του στη Δόξα Καινουργίου βρίσκεται ο Ανδρέας Ευθυμίου
Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και αναδείχτηκε νικητής, εξέφρασε την επιθυμία στους διοικούντες των "μπέμπηδων" να επιστρέψει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε.
Ο ίδιος στους ανθρώπους της Δόξας είπε ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί (εκτός αν παραστεί ανάγκη) και θέλει να βοηθήσει με την εμπειρία του από ένα πόστο τους τερματοφύλακες της ομάδας, το νέο προπονητή και την ομάδα από όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. τωρα που πλησιάζ' του παγκιρ τ' θμηθκι, κι οσου νανε θελ' του ΑΦΜ τσου 'μαδασ για να του κάνι' κι τ'ν αγαπσισι ξαφνικα, τ΄ν πονισι.
    Ετσ' τ'ν αγαπαου κι γω τ'ν ουμαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Μήπως τραγουδάς και εσύ?να σε πάρω στο πανηγύρι.αντρεας.Και εαν Ναι και είσαι άντρας και όχι γυναίκα πες μας το όνομα σου να το βάλουμε στην αφισα

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε Αντρέα τι δουλειά έχεις εσύ μαυτους?????????????????εσύ είσαι παιδί μάλαμα τι δουλειά έχεις με το κοκκαλη?????????????

      Διαγραφή
  2. Πάμε γερά Αντρέα !!!! Εμάς εδω στο θερμο μας απ εδειξες οτι μπορεις να προσφέρεις πολλα πράγματα. Και οσο μπορούμε θα ειμαστε διπλα σου ακομα και με βοήθεια για την ομάδα σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδρέας Ευθυμίου ΘΕΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.