Τελευταια Νεα

10 Ιουλ 2016

Νέα σελίδα στην Αναγέννηση

Νέα σελίδα ανοίγει στα διοικητικά της Αναγέννησης Θέρμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η διοίκηση των <<κιτρινόμαυρων>> του Θέρμου τα έχει βρει σε όλα με τον άνθρωπο που έδειξε ενδιαφέρον να ηγηθεί του νέου σχήματος και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να επικυρωθεί η συμφωνία.
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Θέρμο ενώ έχουν και καθημερινές τηλεφωνικές επαφές. Η πλευρά του υποψήφιου να αναλάβει τα διοικητικά ηνία ζήτησε να ενημερωθεί για το υπάρχον ρόστερ και τις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ είχε και τηλεφωνική επαφή με τον προπονητή Παναγιώτη Τούρκα. 
Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις.

« PREV
NEXT »

34 σχόλια

  1. Μην σε παίρνει τηλ ο συνάδερφος και σου λέει τι θα περνάς. Παντελή!!!!!! Άς μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φουσκααααααα!!! Εδώ Πάπας εκεί Πάπας. Άδειασε ο κουμπαράς. Μόνο έτσι θα έρθει κανένας Παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ Πάπας εκεί Πάπας που είναι ο άδειος κουμπαράς. Ψάξε να τον βρεις γιατί σε λίγο δεν θα έχεις να φας. Φούσκα το όλο θέμα μήπως και έρθει κανένας Παιχτης προς τα πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δω τι άλλο θα κάνετε για να έρθουν παίχτες στην ομάδα σας. Θα φέρετε κανέναν επενδυτή για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια όπως κάνατε και με τον θεωδοσιου όταν ήρθε στο θερμό για να κλήση!!!!! Η σας έβαλε άλλος για να τον φέρεται για να κλέψετε της εντυπώσεις. Πάντως από εντυπώσεις καλά πάτε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περνά τα σχόλια Παντελή να μάθει ο Κάδμος τι γίνεται. Δεν βλέπεις ότι βράζει το καζάνι και χύνεται !!!!!!!!!!!!!!🐺😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👠👠👠👠🎣🎣🎣🎺🎺🎺🎸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περνά τα σχόλια Παντελή να μάθει ο Κάδμος τι γίνεται. Δεν βλέπεις ότι βράζει το καζάνι και χύνεται !!!!!!!!!!!!!!🐺😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👠👠👠👠🎣🎣🎣🎺🎺🎺🎸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ ότι βλέπω η σελίδα είναι μαύρη!!!!! Λες να είναι από το πολύ τσιγάρο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι απο το πολυ τσιγαρο απο τα πουρα που ερχοντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος εισαι εσυ που θελεις να σου δωσουμε αναφορα τι κανουμε? Μαζι τα βαζουμε τα χρηματα? Η σου ζητησαμε δανεικα?πρωτα πληρωσε και μετα μιλα...γιατι στην αναγεννηση ειναι και θα ειναι ολοι παντα πληρωμενοι

      Διαγραφή
  9. Θα την μαθετε την αληθεια σε λιγες ημερες μην παρακαλατε τον παντελη!!!! Το θεμα ειναι εαν θα την αντεξετε!!!!! Α ρε αναγεννηση ποσο πονο προκαλεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίκιο εχεις θα τα φέρει ο καινούργιος επενδυτής που έρχεται για να αναλάβει. !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόνο από πέρυσι!!!!!!!!!! Και γέλια από φέτος !!!! Το καταφέρατε μια χαρά να νας διασκεδάζετε και να περνάει η ώρα μια χαρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην νευριάζεις κιτρινόμαυρο παιδάκι!!! Να ξέρεις ότι αυτά κάποια στιγμή έπρεπε να πληρωθούν για να καταλαβαιτεεεεεεεε ότι τα ψέματα που είπατε στα παιδιά για να φτιάξετε ομάδα δεύτερη στο θερμό για να παίζουν αυτά επειδή τα έδιωξαν από τον Απόλλωνα !!!! Και μετά αλλάξατε πλανώ και θέλατε φρου φρου και αρώματα χωρίς να ξέρετε τι θέλει μια ομάδα για να προχωρήσει σωστά και όταν είδατε τα δύσκολα την κάνετε με ελαφρά!!! Γιατί δεν βάζετε εσείς να παίξουν τα παιδιά από το θερμό !!!! Καλά είναι να ηρεμήσετε και να πείτε αλήθειες γιατί είμαστε παρά πολύ που δεν κάνουμε πίσω μόνο και μόνο γιατί είπατε ψέματα στα παιδιά!!!! Οποίος κατάλαβε κατάλαβε. Και να μην ονοματίζεται γιατί θα βγουν πολλά στην φορά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο σπολλωνας όσο θα έχει τέτοιους επενδυτές και ανθρώπους που να μην κάνουν πίσω γιατί έχουν μάθει και στα εύκολα και στα δύσκολα!!!! Να ξέρετε ότι δεν θα πάθει ποτέ τίποτα. Έχουμε των κόσμο τους χορηγούς και τους ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά. !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί τοσος πονος ρε παιδιά μ την Αναγγένηση;;;Τ σας νοιάζει εσας τ θ κάνει η ομαδα;;;Ζήτησε απο κανέναν ποτέ λεφτά σαν καποιους ζητιάνους;;;ΟΧΙ!!!Κοιταχτε λοιπον τ χαλια σας που δν έχετε ουτε ενα παιχτη σας εφυγαν ολοι γιατι χωρίς λεφτα δν γινετε ομάδα(ακόμα και πεθαμένους βλεπω ν φερνετε φέτος) και αφηστε την Αναγέννηση στην ησυχία της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παίχτες εμείς έχουμε ανακοινώσαμε και έχουμε και άλλους 5 που θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο μέχρι την Παρασκευή. 18 παίχτες και δυο που περιμένουμε την ελευθερίας από την ομάδα τους. Σύνολο 20. Μια χαρά είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από πεθαμένους ψάχνετε εσείς γιατί και η φωτό του επενδυτή που είναι μαύρη είναι λες και τον έχουν βάλει στον βωμό και τον κάψανε!!!! Όποτε από πεθαμένους άλλοι είναι αυτοί που περνούν λεφτά όχι ο απολλωνας κύριες και κύριοι και αγαπητά μου παιδιά !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποια σχολια κατέβηκαν το γιατί δεν ξέρω??????? το μελίσσι έχει πολλές σφήκες μέσα και όταν το πειράξεις βγαίνουν όλες και σε τρώνε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωπα ρε εχετε και προεδρο???? Αχ αχ αεριζετε ο πεθαμενος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι και χάλια όχι και χάλια. Μπιμπελό την έχουν φέτος την ομάδα. Μέχρι και πισίνα πήραν για να κάνουν οι παίχτες μπάνιο μετά την προπόνηση. Και οποίος θέλει μπορεί να Τού την δώσουμε για πνίξιμο. !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 🏃🏃🏃🏃🏃👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻θα τρέχετε γιατί θα βλέπετε φαντάσματα σε λίγο καιρό. Θα ακούτε Απόλλωνα και θα νομίζετε ότι έρχονται να σας φάνε τα φαντάσματα του. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχεις δικαιο οτι κατεβηκαν καποια σχολια...οπως κατεβηκε και το ποιημα του ποιητη κανω λαθος???? Τωρα βεβαια τι σου λεω εσυ εχεις μπερδεψει τις σφηκες με τις μελισσες!!!!!!! Χαχαχαχαχα τοσο ασχετος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εδώ Πάπας εκεί Πάπας άδειασε ο κουμπαράς !!!! Καλά είναι να μάθετε κλαρίνο 🎺🎺🎺🎺🎺 γιατί θα χρειαστεί να πράξεις για να φας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα σφήκες με μέλισσες. Το ίδιο είναι!!!! Απλά η διαφορά είναι ότι πολύ μικρή ανάμεσα τους. Η σφήκα κοιμάται ξάπλα και η Μελίσσα όρθια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gia poion logo asxoleistai me tin anagennisi eseis pou grafetai edw;;;o kathena sas as koitaxei tin dikia tou tin omada an exei i toulaxiston auti pou upostirizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσεξε μην ερθουν και οι σφηκες και οι μελισσες ολες καταπανω σου.... γιατι εχεις παρει πολυ πολυ αερα και μας γραφεις θεωριες και μεγαλα λογια... προσεξε γιατι αγαπαη ο θεος τον κλεφτηηηη αγαπαη και τον νοικοκυρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπορεί να έρθουν γιατί είμαι γλυκό αίματος !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δε μπορείτε να μιλάτε για την αναγγενηση ρε αλάνια δεν ασχολήθηκε με εσάς...Είναι τυπικοί σε όλα π δύσκολα βρίσκεις ομάδα τέτοια. .οικογένεια παντού είναι ..δεμένοι ομάδα κ έχει πολύ καλά παιδιά...δε χαίρεστε να βλέπετε παιδιά να παίζουν π στον Απόλλων δε θα έπαιζαν ποτέ ..σχοληθητε με την πάρτη σας κ μόνο...μάλλον σας πονάει κ ζυλευετε...κ πιο πολύ σας πόνεσε κάτι άλλο π δε μπορώ να ΤΟ αναφέρω............τα φιλιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κρίμα. Πραγματικά κρίμα β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε άμπαλοι το θερμό έχει κλήση ρόστερ εδώ και κάτι μέρες. Μια εκκρεμότητα έχει ακόμα με δικό του παίχτη και δυο βομβουλεσσσσς για να μαθαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποτέ γίνατε εσείς οικογένεια ρε ψεφτιαδεσσσσς που πέρυσι έφυγε ο προπονητής και 3-4 παίχτες και ξανά ήρθαν πάλι. !!!!!!!!!!!! Ψεφτιαδεσσσσς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ετσι μπραβο αγορι μου σου εχουμε γινει εμονη ιδεα παντα με εμας να ασχολησε... βαζω στοιχημα εχεις χασει και τον υπνο σου!!! Ξερεις καμια οικογενεια που να μην τσακωνετε και να μην εχει διαφορες!!!? Το αποτελεσμα μετραει παντα!!! Ενα ζεστο μπανακι πριν πας για υπνο και το ηρεμιστικο σου χαπακι.... α ρε αναγεννησηηηη πονοοοοοοοοοοοοοοοο που σκορπας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κίνδυνος θάνατος !!!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;;;;; Το απόγευμα απομακρυνθητεεεεεεε απο τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ!!! Γιατι σκα'ι'' βομπαρααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να έρθουμε η να περιμένουμε!!!! Ρε παιδιά μην χαλάσετε την πλατεία από την ανατίναξη. Σας παρακαλώ παρά πολύ. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.