Τελευταια Νεα

10 Ιουλ 2016

Ευχαριστεί ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ο Νέος Θέρμιος Απόλλων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα προς τη Σουηδική ομάδα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ για την οικονομική βοήθεια. Εκτός από το αθλητικό υλικό που πρόσφερε η ΑΚΟΡΟΠΟΛΙΣ ενισχύει την ομάδα του Θέρμου και οικονομικά. Το ταξίδι του Γεν.Αρχηγού, Δημήτρη Σταυροθανασόπουλου, στη Σουηδία έφερε αποτέλεσμα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το ΔΣ ευχαριστεί τη Σουηδική ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ για την μηνιαία οικονομική ενίσχυση. 
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Το ειδαμε και αυτο οτι θα γινομασταν και διεθνεις ζητιανοι!!! για να πληρωσουμε τους ξενους παιχτες της ομαδας μας δεν το περιμενα!!!βαλτε μεσα να παιξουν τα μικρα παιδια του θερμου και οτι καταφερουμε τουλαχιστον θα παιζουν θερμιωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειδα εσύ να έρθει να βοηθήσεις η να κανείς καμία χορηγεία στην ομάδα για να μην γίνουμε ζητιανάκια !!!!! Όλοι έχετε μεγάλη γλώσσα και θα σας βάλω για δουλειά!!!! Ήρθε η ώρα τώρα!!! Και θα σας αρέσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντελή περνά όλα τα σχόλια και άσε το σύστημα να λειτουργήσει κανονικά για να μάθει ο κόσμος τη αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ποσά λεφτά έβαλες φέτος και πέρυσι για να μην γίνουμε ζητιάνοι. Καλό πράγμα να έχεις μεγάλη γλώσσα και να την χρησιμοποιείς τζάμπα ενώ θα μπορούσες να βγάλεις πολλά λεφτά. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ποσά λεφτά έβαλες φέτος και πέρυσι για να μην γίνουμε ζητιάνοι. Καλό πράγμα να έχεις μεγάλη γλώσσα και να την χρησιμοποιείς τζάμπα ενώ θα μπορούσες να βγάλεις πολλά λεφτά. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρεις καμία ομάδα να μην έχει χορηγούς όταν άτομα σαν εσένα έχουν καβούρια στην τσέπη τους. Απλά εμείς είμαστε μάγκες και σας δείχνουμε ότι μπορούμε και χωρίς εσάς τους αντιθερμιουσδσσς!!!! Αυτό το λέω για αυτούς που θέλουν το κακό του Απόλλωνα και ξέρουμε ποιοι είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε είπαμε φέτος να μην κουράσουμε κάποιους χορηγούς μιας και τα προηγούμενα χρόνια μας έδωσαν ακόμα και της φοδρεσσσς που είχαν μέσα η τσέπες και γιαυτοοοο είπαμε σε κάποιους ανθρώπους να μας βοηθήσουν που αυτοί ξέρουν τι έχει μέσα η μπάλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απολλωναρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην λέτε πολλά για τον πρόεδρο γιατί αν αμολήσει τους καμικάζι αυτοκτονίας τότε θα έχουμε θύματα. !!! Αύτος δεν παίζει ούτε κρύβεται όπως έκανε ο άλλος. !!!! Αυτός έχει άγριες διαθέσεις. !!!!!απολλωναρααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.