Τελευταια Νεα

11 Ιουν 2016

Euro 2016 : Τουρκία - Κροατία

 Πρώτο ματς του 4ου ομίλου είναι αυτό μεταξύ της Τουρκίας και της Κροατίας , δύο ομάδες που κατά πάσα πιθανότητα θα κυνηγήσουν την δεύτερη θέση και την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Euro 2016

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Στον Δ' όμιλο συναντάμε την κάτοχο του τροπαίου των δύο τελευταίων Euro , την Ισπανία που και αυτή τη φορά θα επιδιώξει το αυτονόητο , να το κατακτήσει για 3η συνεχόμενη φορά! Ένας όμιλος δυνατός καθώς ακολουθεί η Τσεχία , πιστή στις μεγάλες διοργανώσεις και πάντα υπολογίσιμη , η παθιασμένη Τουρκία του Φατίχ Τερίμ που όποτε συμμετέχει σε Euro είτε Μουντιάλ κάνει μεγάλει πορεία , και η Κροατία φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση μαζί με την Ισπανία , μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα κυρίως στην μεσοεπιθετική της λειτουργία αλλά και όγω των παικτών που διαθέτει. 



Αύριο η αυλαία ανοίγει στις 16:00 με το Τουρκία - Κροατία. Δεν θα μιλήσουμε πολύ για το παιχνίδι γιατι όπως ξέρουμε είναι πρώτος αγώνας στην διοργάνωση και θα υπάρχει αγχος και από τις δύο ομάδες , οπότε θα εμπιστευτώ το ένστικτό μου. Η Κροατία είναι μία κλάση ανώτερη από την αντίπαλό της διαθέτει μεγάλη ποιότητα όπως αναφέραμε και παραπάνω και δεν θα δυσκολευτώ να επιλέξω το διπλό του 2,15.

// Δείτε όλες τις προτάσεις της στήλης απευθείας στο blog του stoiximatakias24.gr!










Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
504.Τουρκία - Κροατία22,15






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.