Τελευταια Νεα

11 Ιουν 2016

Το τμήμα Τοξοβολίας της Γ.Ε.Αγρινίου

Το Τμήμα Τοξοβολίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ιδρύθηκε το 2014, με πρωτοβουλία του παλαίμαχου Προπονητή και μέλους της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας κυρίου Τσώτα Γεώργιου, ο οποίος κατάγεται από το Αγρίνιο και επέστρεψε στο τόπο καταγωγής του για να συνεχίσει τη δράση του σε τοπικό επίπεδο για το άθλημα που σε Πανελλαδικο Επίπεδο πρόσφερε τόσα πολλά.
Το Τμήμα Τοξοβολίας της ΓΕΑ κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των νέων όχι μόνο του Αγρινίου αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ανάμεσα στα ενεργά μέλη του 4 προέρχονται από τις περιοχές του Αστακού και του Μύτικα, οι οποίοι ανελλιπώς παρίστανται στις προπονήσεις.
Πάνω από 100 άτομα πέρασαν και δοκίμασαν το νέο αυτό άθλημα, που έχει βέβαια αναφορές στα αρχαία χρόνια των Αιτωλών.
Το Τμήμα Τοξοβολίας της ΓΕΑ έγινε μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας το περασμένο καλοκαίρι, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στα Παναγρίνεια και φέτος θα συμμετέχει με 5 ενεργούς αθλητές στους πανελλήνιους αγώνες του Εθνικού Προγράμματος Ομοσπονδίας.
Άμεσο αίτημα του ο καθαρισμός του χώρου των Καπναποθηκών Παπαστράτου στην οδό Δεληγιώργη, όπου στεγάζεται με παραχώρηση του Δήμου Αγρινίου.
Στους φετινούς στόχους του η διοργάνωση αγώνων πανελλαδικής εμβέλειας στο Αγρίνιο.
Το Τμήμα Τοξοβολίας έχει τη δικιά του γωνιά στο διαδίκτυο στο www.facebook.com/toxovoliagea με πάνω από 500 συμμετέχοντες.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.