Τελευταια Νεα

11 Ιουν 2016

Πρώτη νίκη σε πρεμιέρα ψάχνει η Αγγλία

Μετά το συναρπαστικό ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σειρά παίρνει το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, αλλά και εκείνα του δεύτερου. 

Εκεί γίνεται και η σπουδαιότερη μάχη της ημέρας, με την Αγγλία να αντιμετωπίζει τη Ρωσία, με στόχο να εκκινήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της με το δεξί στο Euro. Ως τωρα μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε πρεμιέρα και θα συγκρουστεί με μία Ρωσία η οποία πηγαίνει στο τουρνουά με πολλές σημαντικές απώλειες, οι οποίες έχουν γίνει ακόμα περισσότερες τις τελευταίες ημέρες. Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, η πρωτάρα Αλβανία συγκρούεται με την Ελβετία, με το εντυπωσιακό στοιχείο της αναμέτρησης να είναι ότι έξι παίκτες της Ελβετίας είναι Αλβανοί, ενώ πολλοί από τους Αλβανούς έχουν γεννηθεί στα εδάφη της πρώτης. Τέλος, οι δύο επίσης πρωτάρες στο θεσμό, Σλοβακία και Ουαλία, θα επιδιώξουν ένα δυνατό ξεκίνημα, με τους Σλοβάκους να έχουν να αντιμετωπίσουν πάντως σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. Διαβάστε εδώ όλα τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά για τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο Κόπα Αμέρικα, η διοργανώτρια Αμερική αντιμετωπίζει την Παραγουάη για την 3η αγωνιστική των ομίλων και στην ουσία πηγαίνει για δύο αποτελέσματα σε αυτή την αναμέτρηση, την ωρα που η Παραγουάη ζητάει απαραίτητα νίκη για να διεκδικήσει την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Κολομβία έχοντας περάσει ήδη στα προημιτελικά, θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, με την Κόστα Ρίκα να θέλει δική της νίκη και θα περιμένει να δει τι έχει συμβεί στο άλλο ματς του ομίλου. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα, τα σενάρια πρόκρισης και τα προγνωστικά για το Κόπα Αμέρικα.

Στα του υπόλοιπου προγράμματος, το μενού περιέχει απόψε αναμετρήσεις από Βραζιλία, δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και από την αντίστοιχη της Νορβηγίας.

Το #EURO2016 επιτέλους αρχίζει και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε
μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και
κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ
https :// apps . facebook . com / foxbetcontest /!
Το #EURO2016 επιτέλους άρχισε και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.