Τελευταια Νεα

11 Ιουν 2016

Euro 2016: Αγγλία - Ρωσία


Το δεύτερο παιχνίδι χρονικά για τον 2ο όμιλο είναι αυτό μεταξύ της πάντα φιλόδοξης Αγγλίας, και των Ρώσων οι οποίοι ψάχνουν μια αξιοπρεπή πορεία στην διοργάνωση!

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση στο μεγάλο νησί κάνουν όνειρα για την κατάκτηση του εκάστοτε κυπέλλου! Η φετινή χρονιά, είναι ίσως αυτή που έχουν δικαιολογημένα και τις περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση του πολυπόθητου ευρωπαϊκού τροπαίου! Λίγο η μυθική χρονιά της Λέστερ που αφήνει περιθώρια για όνειρα και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λίγο τα πολλά και φρέσκα πρόσωπα του ρόστερ της, αλλά κυρίως η πορεία στην φάση των ομίλων οπού είχε το απόλυτο των βαθμών, δίνουν αρκετές πιθανότητες φέτος να είναι η χρονιά της! Ο Χόντσον έχει την πολυτέλεια να έχει στην διάθεσή του, δύο από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη, τον Kane και τον Vardy. Άλλωστε οι δυο τους είναι αυτοί, που πριν από δύο περίπου μήνες γύρισαν το παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία! Πλαισιωμένοι και από τον έμπειρο Ρούνει και έχοντας πίσω τους παίκτες όπως ο Άλι και ο Ντάιερ, οι οποίοι έκαναν τρομερή σεζόν με την Τότεναμ, δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτούν να περάσουν τον όμιλο και να βρεθούν στην νοκ άουτ φάση!

Στην αντίπερα όχθη, οι αρκούδες με το τρομερό σερί των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών που με ισάριθμες νίκες πήραν την πολύτιμη 2η θέση στον όμιλο των προκριματικών, ήρθαν στην Γαλλία με καλές αξιώσεις τουλάχιστον για να περάσουν στην επόμενη φάση! Ωστόσο ο τελευταίος τραυματισμός του Ντενίσοφ, που τον αφήνει εκτός Euro, έρχεται να προστεθεί στην ήδη απουσία του Ντζακόεφ, αφήνοντας τον χώρο του κέντρου άδειο και δίχως πολλές εναλλακτικές, ποιοτικά και ποσοτικά, λύσεις ενόψει των παιχνιδιών. Στα τελευταία φιλικά πριν την έναρξη της διοργάνωσης δεν άφησαν καλές εντυπώσεις, δείχνοντας πολλές αδυναμίες, ειδικά στην αμυντική γραμμή!


Αν θέλει να επιβεβαιώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των οπαδών της η Αγγλία, οφείλει να δείξει χαρακτήρα απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Ρωσία και να πάρει την νίκη έτσι ώστε να αρχίσει να εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις, αλλά και την δουλειά που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια! Νίκη λοιπόν για τα λιοντάρια στην πρεμιέρα τους στο φετινό Euro με την απόδοση να βρίσκεται στο 1,95.

// Δείτε όλες τις προτάσεις της στήλης απευθείας στο blog του stoiximatakias24.gr!

Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
503.Αγγλία - Ρωσία1@1.95





Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.