Τελευταια Νεα

10 Ιουν 2016

Euro 2016: Αλβανία - Ελβετία

Χαίρεται φίλες και φίλοι! Δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά και δεύτερο για το πρώτο όμιλο το παιχνίδι ανάμεσα στις Αλβανία και Ελβετία. Περνάμε αμέσως στην ανάλυση χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Αλβανία - Ελβετία λοιπόν το παιχνίδι που κλείνει τη πρώτη αγωνιστική για το πρώτο όμιλο. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες διατηρούν άριστες σχέσεις, λόγω των κοινών ριζών πολλών παιχτών τους. Η Αλβανία μία απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Ευρωπαϊκού, είναι ήδη επιτυχημένη με τη πρόκριση της στη τελική φάση. Παρόλα αυτά το ποδόσφαιρο που έπαιξε ήταν κατά βάση πολύ καλό και δικαιότατα έφτασε μέχρι εδώ. Κυρίως στην μαχητικότητα και τη πολυφωνία στους σκόρερ βασίζεται αυτή η ομάδα, που μπορεί να μην έχει ποιοτικά κάτι φοβερό αλλά το αναπληρώνει με τη μαχητικότητα της και την έλλειψη άγχους φυσικά. 


Από την άλλη πλευρά η Ελβετία δίνει το παρόν σε ακόμα μία τελική φάση, με σκοπό φέτος να περάσει τουλάχιστον τον όμιλο και να μπει στα νοκ άουτ. Γεμάτο ρόστερ από τους Ελβετούς, οι οποίοι έχουν πολύ καλές επιλογές για την εντεκάδα και μερικούς παίχτες παγκόσμιας εμβέλειας με πολύ δυνατές σεζόν(Λιχστάινερ, Σακίρι, Τσάκα και άλλους). Φέτος πάντως η Ελβετία έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να διακριθεί από τον όμιλο, αφού ουσιαστικά έχει τη μεγαλύτερη δυναμική από τις άλλες δύο ομάδες, γιατί σίγουρα ο πρώτος είναι λίγο πολύ γνωστός, Το δυνατό σημείο της Ελβετίας είναι η μεσοεπιθετική της γραμμή, με τόσο ταλέντο που έχει την τύχη να έχει συσσωρεύσει.


Και φτάνουμε στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στο ματς. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί περιμένουν πως η Αλβανία θα καταφέρει να παρει αποτέλεσμα από τους Ελβετούς σήμερα. Παρόλα αυτά η Ελβετία διαθέτει πολύ ποιοτικές μονάδες οι οποίες ειναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Η Αλβανία από την άλλη έχει τον ενθουσιασμό πάνω από όλα και σίγουρα την άγνοια κινδύνου, αφού μη ξεχνάμε πως ήδη αυτή η ομάδα είναι επιτυχημένη. Θεωρώ πως το γκολ γκολ δίνεται παράλογα τόσο έντονα αουτσάιντερ. Θεωρώ πως δύσκολα θα κριθεί στο γκολ το συγκεκριμένο παιχνίδι για όλους τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Ποντάρισμα στο αμφίσκορο λοιπόν. 



// Δείτε όλες τις προτάσεις της στήλης απευθείας στο blog του stoiximatakias24.gr!


Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
501.Αλβανία - Ελβετία G/G@2.35






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.