Τελευταια Νεα

26 Ιουν 2016

Euro 2016: Ουγγαρία - Βέλγιο


Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι και πολύ αμφίρροπο διεξάγεται για την φάση των 16 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!


Υπό φυσιολογικές συνθήκες το παιχνίδι αυτό θα είχε ξεκάθαρο φαβορί! Το Βέλγιο! Αλλά η εικόνα που έδειξε στην φάση των ομίλων, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική είναι για να της δώσεις πολλές πιθανότητες παραπάνω για την πρόκριση! Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της σε αυτό το τουρνουά σαν φαβορί του ομίλου και στην πρεμιέρα η ομάδα της Ιταλίας την κατάπιε τακτικά, δίχως να μπορέσει να απειλήσει ούτε μια στιγμή, χάνοντας δίκαια και φυσιολογικά με 2-0. Η συνέχεια ήταν σαφώς καλύτερη, αφού με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισαν με 3-0 τους Ιρλανδούς και πήραν την δεύτερη θέση κερδίζοντας και τους Σουηδούς με 1-0. Η ψυχολογία τους μετά την ήττα της πρεμιέρας ανέβηκε, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, βγήκαν μπροστά τα αστέρια της ομάδας και με τον Hazard κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών δείχνουν το πρόσωπο που είχαν τα τελευταία δύο χρόνια των προκριματικών!

Οι Ούγγροι από την άλλη, ήρθαν στα γήπεδα της Γαλλίας ως το απόλυτο αουτσάιντερ, και στο πρώτο τους παιχνίδι στον όμιλο έπαιξαν όπως ακριβώς στα προκριματικά, δεμένη στην άμυνα και εκμεταλλευόμενοι τους χώρους στις αντεπιθέσεις μπόρεσαν και βρήκαν δίχτυα παίρνοντας την νίκη που τους έδωσε φτερά για την συνέχεια! Στις επόμενες δύο αγωνιστικές, με δύο ισάριθμες ισοπαλίες κατέκτησε την πρώτη θέση και την πρόκριση! Είναι μακράν η πιο αποτελεσματική ομάδα αφού σε 20 προσπάθειες έχει πετύχει 6 γκολ!

Σαφώς η εικόνα του Βελγίου προβλημάτισε δείχνοντας ότι παρά το μεγάλο ταλέντο που διαθέτουν, δεν δείχνει ομάδα η οποία θα κάνει το κάτι παραπάνω! Σε αυτό το παιχνίδι θα πάρουν την κατοχή και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν καταστάσεις για μια εύκολη επικράτηση! Η Ουγγαρία θα πρέπει, σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα σαφώς καλύτερη από αυτή και η οποία θα έχει την κατοχή του παιχνιδιού, να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα για τα οποία είναι ικανή! Στο ματς με την Πορτογαλία ευτύχησαν να πετύχουν 3 τέρματα για να αποσπάσουν την ισοπαλία! Σε αυτό το παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα κάνουν ένα εξίσου καλό παιχνίδι και ειδικά απέναντι σε αμυντικά χαφ όπως ο Βίτσε και ο Ναϊγκολάν γιατί ισάξια χαφ η Πορτογάλοι δεν είχαν! Επομένως η νίκη των Βέλγων δεν βλέπω πως δεν μπορεί να έρθει, και σε απόδοση με στο 1,65 αυτή τη στιγμή από τον Stoiximan  είναι μια ικανοποιητική επιλογή! Για τους πιο τολμηρούς το διπλό με συνδυασμό το over 2,5 δίνει 3,30. Και ένα fun bet να σκοράρει 2+ γκολ ο Hazard στο 19,50 είναι εξαιρετική επιλογή αφού δείχνει να ανεβάζει στροφές!

Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα ματς του Euro στο stoiximatakias24.gr


Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
541.Ουγγαρία - Βέλγιο 2@1,65







Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.