Τελευταια Νεα

26 Ιουν 2016

Ωρα… εκδίκησης

Χθες μάθαμε ήδη τις πρώτες τρεις ομάδες της προημιτελικής φάσης, με τις Ουαλία, Πορτογαλία και Πολωνία να βρίσκονται ήδη εκεί. 

Ακόμα τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις έχει σήμερα το πρόγραμμα και τα βλέμματα στρέφονται φυσικά στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ιρλανδία, καθώς όλοι θεωρούν ότι έχει έρθειε η ώρα για την βρετανική ομάδα να πάρει το… αίμα της πίσω για εκείνο το Μουντιάλ που της στέρησε το χέρι του Τιερί Ανρί στα μπαράζ. Στο αγωνιστικό μέρος, δεν έχουν ικανοποιήσει μέχρι στιγμής οι Γάλλοι με την αγωνιστική τους εικόνα, μαχητικοί είναι οι Ιρλανδοί. Σε ένα ακόμα αμφίρροπο παιχνίδι, η Ουγγαρία μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις της βλέπει προημιτελικά, με το Βέλγιο να είναι έτοιμο ωστόσο να χρησιμοποιήσει την ποιότητα του για να περάσει εκείνο. Τέλος οι μέτριοι Γερμανοί τίθενται αντιμέτωποι με την μαχητική και σκληροτράχηλη Σλοβακία. Δείτε εδώ όλα τα νέα και τα προγνωστικά των τριών αναμετρήσεων από τη δεύτερη μέρα της φάσης των «16».

Το Κόπα Αμέρικα φτάνει απόψε το βράδυ στη λήξη του και ο τελικός έμελλε να είναι ακριβώς ίδιος με τον περσινό, αφού Αργεντινή και Χιλή συνθέτουν το ζευγάρι της αναμέτρησης. Θα μπορέσει η καταπληκτική Χιλή που διέλυσε το Μεξικό και ξεπέρασε την Κολομβία, να κάνει το ριπίτ; Ή έφτασε η ωρα για πρώτη φορά μετά από το 1993 να σηκώσει την κούπα η Αργεντινή. Δείτε εδώ τα νέα των δύο ομάδων και τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

Στα του υπόλοιπου προγράμματος, με τρία μεγάλα ντέρμπι ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η Αμέρικα Μινέιρο θα υποδεχθεί την ανεβασμένη Ατλέτικο Μινέιρο στο τοπικό ντέρμπι. Φλαμένγκο και Φλουμινένσε συγκρούονται στο κλάσικο του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Σάντος και Σάο Πάολο ψάχνουν τις νίκες που θα της ανεβάσουν στη βαθμολογία, στο τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο. Δύσκολη έξοδος για Γκρέμιο στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Με υπηρεσιακό η Τσαπεκοένσε στην έδρα της Σπόρτ Ρεσίφε. Στη Β’ Νορβηγίας, Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική, το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις. Σκληρή "μάχη" προμηνύεται ανάμεσα σε Σάντεφιορντ και Γιερβ, ενώ Μιοντάλεν και Λέβανγκερ, έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Κονγκσβίνγκερ και Μπρίνε αντίστοιχα. Με υπηρεσιακό προπονητή θα αγωνιστεί η Χοντ κόντρα στην Ασάνε. Τελος, υπάρχουν αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και την MLS.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.