Τελευταια Νεα

12 Ιουν 2016

Μνηστήρες για Τζαμαλή

Ο 29χρονος  αμυντικός μέσος του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα, Στάθης Τζαμαλής, μετά την καταπληκτική  περσινή χρονιά, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του νομού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί τρεις δελεαστικές προτάσεις αλλά θα περιμένει πρώτα να μιλήσει με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.

« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Το αυτονόητο θα πράξει. Εάν θέλει τη σιγουριά του και να παίζει σε μια μεγάλη ομάδα το λογικό ειναι να μείνει στο ΘΕΡΜΟ. Εκτός και αν δεν υπάρχει ομάδα αύριο. ......Ξέρετε κάτι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολλητός του προπονητή του είναι και αν πάει ο κόουτς στον Άρη αιτωλικου θα τον πάρω εκεί καλά να περάσετε εκεί στο αιτωλικο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Εμπεσσό θα πάει. Lol .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα Ναύπακτο κοντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλον εκλεισε σε. Καλη ομαδα ο κοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε συγχαρητήρια έπεσες μέσα. Υπέγραψε σε μεγάλη ομάδα. Έμεινε στο Θερμο. .........

      Διαγραφή
    2. Gt i megali omada g sena edo s topiko poia einai re file g pes mas...se kali eipes diavase kalitera..

      Διαγραφή
  6. Ο Τζαμαλης και η παρέα του εχουν ομάδα και εχουν και συμβούλιο φέτος που δεν θα τους λείπει τιποτα!!!! Και το πιο σιμαντικο εχουν ενα προπονητή με μεγάλα καρύδια οπου γράφει κάποιους κανονικά κσι με τον νομοοοοοοο!!!!!!κσπως ετσι θέλανε και περιση να του πουν κάποιοι οτι το ποδόσφαιρο γίνετε με αλεύρι αλλα αυτός απέδειξε οτι το ποδόσφαιρο αποτελείτε απο παίχτες παλικάρια. !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ που λες ελα ναυπακτο κοντεεεεεε!!!! Δεν μας ειπες οτι αν έρθει ο Κοντος ναυπακτο μετα απο αυτο το ρεζίλι που παθατεεεεε ποιον θα βρει για να παίξει!!!!! Γιατι καποιο πουλάκι λεει οτι πολυ παίχτες τα μάζεψαν και έφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oloi oi paixtes tha meinoun k pame gia protathlima. K anodo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.