Τελευταια Νεα

8 Ιουν 2016

Τέλος Ιουνίου ο προγραμματισμός στην Αναγέννηση

Στασιμότητα επικρατεί σε όλα τα θέματα που αφορούν την Αναγέννηση Θέρμου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Μαραγιάννη, μας είπε ότι ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου θα ξεκινήσει στο τέλος Ιουνίου.
« PREV
NEXT »

8 σχόλια

  1. Καλησπέρα Σας, η ομάδα της αναγέννησης
    Θέρμου ειναι μια αξιόλογη ομάδα νέα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νόμου μας αλλά μεσα σε 4 χρόνια απο την ίδρυση της ειναι στην μεγάλη κατηγορία με μια εκπληκτική πορεία στο δεύτερο γύρο !!! Αλλά μια ομάδα που έχει τους ίδιους ανθρώπους στην διοίκηση απο την ίδρυση μέχρι και τωρα και για αυτό νομιζο οτι όλα πάνε καλα εκει ... τους εύχομαι να πάνε καλα όλα και στην νέα σεζόν και κάποιος που αγαπά την ομάδα του λέω φιλικά γυρνά πισο στην ομάδα της καρδιά σου φιλε μου !!!!!

    Φίλαθλος της ομάδας απο Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριοι εκει στο ΘΕΡΜΟ καλα θα ηταν να τα βρητε μεταξυ σας και να κανετε μια ΟΜΑΔΑ με κορμο απο ντοπιους παικτες και οχι να πληρωνετε ξενους.-

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πρακτικά του Δ.Σ. της Αναγέννησης για τη συνεργασία των ομάδων του Θέρμου ΜΑΙΟΣ 2015

    Τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης με θέμα τη συγχώνευση ή συνεργασία των δύο ομάδων του Θέρμου έδωσε η Αναγέννηση Θέρμου. Σε αυτά αναφέρονται οι προτάσεις με τις οποίες κατέβαινε η ομάδα στις συζητήσεις για την πιθανότητα της συνεργασίας.

    Αναλυτικά:
    Στο Θέρμο σήμερα Τρίτη 26 – 5 – 2015 συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΥ με θέμα τη συγχώνευση των ομάδων ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ.

    Μετά από ομόφωνη απόφαση των παρόντων συμφωνήθηκε:

    1. ΝΑΙ στη συγχώνευση των ομάδων με την ονομασία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΥ.
    2. ΝΑΙ στην παιδική ομάδα με τη συνδρομή και ευθύνη των γονέων.
    3. Αν δεν πετύχει η συγχώνευση να παραμείνουν και οι δύο ομάδες με κοινή συνεργασία με την πλειοψηφία να αποτελείται από ντόπιους ποδοσφαιριστές, με μια ομάδα να ισχυροποιείται και στην άλλη να βρίσκονται παίκτες μικρότεροι ηλικιακά και οι υπόλοιποι παίκτες του τόπου μας με επιλογή του προπονητή.

    Σε επικοινωνία που είχαμε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Κωνσταντίνος Μαραγιάννης ξεκαθάρισε πως οι θέσεις της ομάδας ήταν σαφείς και την πρόταση αυτή απέρριψε τελικά το τότε ΔΣ τής ομάδας του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε ρε ψευτομπλουκια θέλετε και πρακτικά 3 ατομα συμβούλιο. Περιμένετε να διαλυθεί ο θερμιος για να φτιάξετε ομάδα. Έρχετε ο χαμός σας και να ξέρετε οτι αν θέλετε να κρατήσετε φέτος παίχτες απο το θερμο θα βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη γιατι εμεις τζάμπα δεν ξανα παίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι δυο ομάδες στο Α τοπικό. Δίπορτο το εχουν η ΠΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που οπότε θέλουν πηγαίνουν στον έναν και οπότε θέλουν πανε στον άλλον. Αντε να τα πουμε τα πράγματα οπως ειναι. Ομάδα με 10 θεατές και 3 σύμβουλοι οπου ο ένας αξίζει. !!!!!!!!!! Τσαρεεεεεεεεεεεεε ξύπνα και ας τους να πεθάνουν. !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κολυμενα μυαλα και τα καπρισια καλα ειναι να σταματησουν.ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ για το καλο του ΘΕΡΜΟΥ γενικα.-

      Διαγραφή
  6. Αθλητική Ένωση θερμου ήθελαν να κανουν αυτοι που ηταν μισθοφόροι μια ζωή σε ομάδες εκτος δήμου θερμου και δεν τίμησαν ποτε την φανέλα του θερμιου Απόλλωνα. Οπως και αυτοι που οταν τα βρίσκουν δύσκολα την κανουν με ελαφρά πηδηματάκια !!!! Τελος τα ψέματα παιδακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.