Τελευταια Νεα

12 Ιουν 2016

Παρέμεινε στη Β' το Αρχοντοχώρι....υποβιβασμός στη Γ' για Παναιτώλιο

Μάτς για γερά νεύρα στο γήπεδο Νεοχωρίου στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς μεταξύ του Ολυμπιακού Παναιτωλίου και του ΑΟ Αρχοντοχωρίου για την παραμονή στην Β’ κατηγορία. Απο ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του αγώνα,με το Παναιτώλιο να είναι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και την ομάδα του Αρχοντοχωρίου να έχει την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.
Στην παράταση το Παναιτώλιο έδειχνε να έχει περισσότερες δυνάμεις και να πατάει καλυτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά μια εκτέλεση φάουλ του Μούρτου απο το κέντρο του γηπέδου έφερε την μπάλα στην περιοχή,εκεί φάνηκε να ελέγχει ο Φρούτζος αλλά η μπάλα του φεύγει απο τα χέρια ( διαμαρτυρήθηκε στον Στυλιαρά ότι του έγινε φάουλ) και στρώνεται στον Μιχάλη Καλλιμάνη που την στέλνει στα δίχτυα.
Στην συνέχεια η πίεση του Παναιτωλίου ήταν έντονη στην προσπάθεια να ισοφαρίσει και χάνει μοναδική ευκαιρία στο 115΄με τον Κωστή να δέχεται την μπάλα απο τον Διαμάντη βγαίνει απέναντι απο τον Κουντούρη πλασάρει και στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του και στο 120′ η τύχη του γύρισε την πλάτη σε τριπλή ευκαιρία.Αρχικά το πλασέ του Κωστή αποκρούεται απο τον Κουντούρη, η μπάλα φτάνει στον Παντή που σουτάρει στο κάθετο δοκάρι,στην επαναφορά ο Στάικος γίνεται κάτοχος την μπάλας και ανατρέπεται απο τον Παβέλη με τον Στυλιαρά να δείχενι την άσπρη βούλα.Ο Φώτης Μάκος αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι, στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και την ομάδα του να αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στην Γ’ κατηγορία και τους τυπικά φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην Β’ κατηγορία.
Οι δύο ομάδες απο το 113′ αγωνίζονταν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη των Γκορόγια και Π.Κρίθημου ύστερα απο διαπληκτισμό μεταξύ τους.
Διαιτητές: Στυλιαράς,Βασιλόπουλος,Σούζας
Το μάτς:
18′ Σέντρα απο δεξιά του Παβέλη,σούτ του Σ.Κρίθημου η μπάλα φέυγει άουτ
21΄Πολύ καλό σούτ του Μάκου μπλοκάρει ο Κουντούρης
30′ Σέντρα απο τον Σ.Κρίθημο ασθενή απόκρουση του Γαλάνη η μπάλα στον Κάρλο που σουτάρει άουτ
38′ Εκτέλεση φάουλ του Καζάκου κεφαλιά του Στάικου πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι
40΄ Αντεπίθεση με τον Στάικο που σπάει την μπάλα αριστερά στον Παντή αυτός ανοίγει το κοντρόλ αλλά καταφέρνει να βγάλει δύσκολη σέντρα στην πορεία της μπάλας ξανά ο Στάικος που πλασάρει και ο Κουντρούρης με την βοήθεια και του Π.Κρίθημου μπλοκάρει.
42΄Ο Στάικος τροφοδοτεί τον Μάκο στο ύψος της περιοχής με την μπάλα να φέυγει δίπλα απο το δοκάρι.
45΄ Εκτέλεση φάουλ του Μούρτου και κεφαλιά του Π.Κρίθημου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Φρούτζος
52΄ Εκτέλεση φάουλ του Λαδά ελάχιστα άουτ.
59΄ Καλό σούτ του Στάικου η μπάλα βρίσκει σε κάποιο πόδι και καταλήγει κόρνερ
61΄Αντεπίθεση με τον Καρκάση που ανοίγει το κοντρόλ και ο φρούτζος με το πόδι προλαβαίνει και διώχνει πλάγια εκεί βρίσκεται ο Αποστολάκης που σεντράρει αμέσως και ο Μ.Καλλιμάνης πιάνει την κεφαλιά ελάχιστα άουτ.
70΄ Ανάποδο ψαλίδι του Μ.Καλλιμάνη ο Φρούτζος με την άκρη των δαχτύλων πετάει την μπάλα κόρνερ.
78΄ Σέντρα του Αποστολάκη κεφαλιά του Μ.Καλλιμάνη πάνω απο τα δοκάρια.
91΄Προσποίηση του Ρήγα και σούτ απο καλή θέση πάνω στον Κουντούρη
93′ Μακρυνό σούτ του Κωστή ο Κουντούρης αιφνιδιάζεται αλλά με δέυτερη προσπάθεια μπλοκάρει.
99′ Ο Στάικος με ατομική προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή και πάνω στο πλασέ ο Κουντούρης πέφτει στα πόδια του και αποκρούει.
108′ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ απο τον Μούρτο στον χώρο του κέντρου φέρνει την μπάλα στην περιοχή εκεί ο Φρούτζος φαίνεται να ελέγχει την μπάλα αλλά του φεύγει απο τα χέρια και στρώνεται στον Μιχάλη Καλλιμάνη που την στέλνει στα δίχτυα.

115΄ Ο Διαμάντης με κάθετη μπαλιά βγάζει τον Κωστή απένατι απο τον Κουντούρη που σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Αρχοντοχωρίου.
120′ Γέμισμα στην περιοχή ο Κωστής σουτάρει, ο Κουντούρης αποκρούει η μπάλα φτάνει στον Παντή που με νέο σούτ την στέλνει στο κάθετο δοκάρι στην επαναφορά κερδίζει ο Στάικος που ανατρέπεται απο τον Παβέλη και πέναλτι.
121′ Εκτέλεση του πέναλτι απο τον Μάκο η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Παναιτωλίου:
Φρούτζος, Μπουκουβάλας, Κακούρης  (46′ λτ Τσαντώνης, 71΄Ρήγας), Γαλάνης, Γκορόγιας, Καζάκος (84′ Διαμάντης), Κωστής, Παντής, Στάικος, Μάκος, Νταλάκος
Α.Ο Αρχοντοχωρίου: 
Κουντούρης, Κάρλος, Π. Κρίθημος, Φραγκογιάννης, Καυμενάκης,
Παβέλης, Σ.Κρίθημος (55′ Καρκάσης), Μούρτος, Αποστολάκης,
(86 Θ ,Καλλιμάνης), Μ.Καλλιμάνης, Λαδάς
http://www.agrinio24.com/
« PREV
NEXT »

15 σχόλια

  1. Γειά να δούμε τώρα ο παπαχρηστος τη τρόπο θα βρει ώστε να μείνει το Παναιτωλιο που δεν τα κατάφερε χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ποτέ τα οφσαιντ έχουν πάψει να ισχύουν στο ποδόσφαιρο (κυριε) στυλιαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στο Α.Ο.ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στυλιαρας αντί να κρατάει την ισορροπία στα τελευταία λεπτά του αγώνα εβριζε παίχτες που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί θα κάνουν καλύτερο το ποδόσφαιρο κρίμα γιατί σφυρίζει και άλφα εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασιλοπουλε όταν κάποιος είναι οφσαιντ το δίνουμε δεν κάνουμε τα στραβά ματιά σε λυπάμαι γιατί κάποιοι σαν εσένα έκαναν έτσι το ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλιοπαναγιωτης13 Ιουνίου 2016 στις 7:04 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στον Α.Ο.ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ για την παραμονη..! Και στον κοουτς του, λιγότερη σκαλίτσα και φράχτη του χρόνου...!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός αλλά η σκάλα του πάει γάντι μην την αφήσει αλλά ούτε τον φραχτη

      Διαγραφή
    2. Ο καθένας είναι εκεί που του αρμόζει

      Διαγραφή
  7. Αφού είναι χαζοί οι παράγοντες του παναιτωλιου που στον αστακό έπαιζε με παράνομο παίχτη το αρχοντοχορι και δεν ήξεραν τι να κάνουν καλά να πάθουν επίσης έπαιξε και με την παλαιοπαναγια και κανένας δεν είπε τίποτα τη Κυριακή ο παίκτης αυτός ήταν στην εξέδρα ένα μεγάλο μπράβο στο αρχοντοχορι που τις κοροιδεψες και τις δύο ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως...ηθελε να παιξει και στο τριτο ματς αλλα το καταλαβαν εγκαιρως οι ξυπνιοι και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια στην προθερμανση...

      Διαγραφή
    2. Γειά παρανομιες ας δούμε ποιοι εστηναν παιχνίδια με άλλες ομάδες για να παίξουν στα μπαράζ και μετά να μιλάνε για άλλες ομάδες και είχαν τραπέζια διαιτητες

      Διαγραφή
    3. Πονας αγορι μου αντε γεια μονο ΖΑΦΤΣΑ

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν φίλε μάλλον πονάς..βαζελα'ιν και μπανάνα..για τον πόνο του άλλου

      Διαγραφή
    5. Τοτε γιατί χάσατε αφού δεν έπαιζε ο παράνομος γιατί

      Διαγραφή
  8. Με ποιο δικαίωμα κάποιοι πρόεδροι πριν από τους αγώνες που έχει η ομάδα τους βρίσκονται με τους διαιτητες του αγώνα ποιος ο λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.