Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2016

Euro 2016: Ιρλανδία - Σουηδία



Καλησπέρα φίλες και φίλοι η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έφτασε ανανεωμένη μάλιστα αφού το φετινό euro θα πραγματοποιηθεί με 24 ομάδες. Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση σαν blog θα ασχοληθούμε με κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ως τον μεγάλο τελικό αναλύοντας τους μονομάχους και δίνοντας πρόταση για κάθε ματς.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Ο 5ος όμιλος διαθέτει δυο φαβορί για το τρόπαιο αλλά Ιρλανδία και Σουηδία δεν ήρθαν μόνο για τη συμμετοχή. Οι τυπικά γηπεδούχοι Ιρλανδοί είναι η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου και βρέθηκε στα τελικά του θεσμού στις λεπτομέρειες περνώντας τρίτοι στον 4ο όμιλο κάτω από Γερμανία και Πολωνία και αποκλείοντας τη Βοσνία στη φάση των play off. Ο Μάρτιν Ο' Νιλ έχει να διαχειριστεί παίχτες που αγωνίζονται στο Αγγλικό πρωτάθλημα πέραν του γερόλυκου Ρόμπι Κιν κάτι που σημαίνει πως η ομογένεια θα είναι το βασικό όπλο της ομάδας ώστε να κυνηγήσει το όνειρο. Είναι επίσης από τις ομάδες με το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας αφού βασικοί αναμένονται παίχτες όπως οι Κιν, Ο Σει, Γκίβεν, Γουίλαν, Μακγκίτι που όλοι είναι άνω των 30 αλλά γνωρίζουν πως είναι και η τελευταία τους ευκαιρία να τιμήσουν τη χώρα τους σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Αντίπαλοι τους θα βρεθούν οι Σουηδοί που επίσης βρέθηκαν στα τελικά του θεσμού μέσω των play off αποκλείοντας τη Δανία έτσι μείωσαν τη γκρίνια για τη κατάληψη της τρίτης θέσης κάτω από Αυστρία και Ρωσία και πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις ώστε επιτέλους μετά το μακρινό 1992 να διακριθεί στο θεσμό. Μεγάλο αστέρι βέβαια ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που γνωρίζει καλά πως ίσως είναι το τελευταίο του euro και το εγώ του δεν του επιτρέπει να ρισκάρει την πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης επομένως θα δώσει τα πάντα για να χωθεί ανάμεσα σε Ιταλία και Βέλγιο. Άξιοι συμπαραστάτες οι Λάρσον, Γκράνκβιστ, Γιόχανσον, Εκντάλ αλλά και ο πολύπειρος  Ίσακσον που αναμένεται να είναι επίσης η τελευταία μεγάλη του διοργάνωση. Στις επιλογές του Χάμρεν οι γνωστοί μας Μπέργκ και Ντουρμάζ οι οποίοι θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους για 11αδα αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους ειδικά για τον πρώτο αφού ένα πιθανό δίδυμο με τον Ζλάταν θεωρείται μεγάλο ρίσκο ειδικά όταν Φόρσμπεργκ και Σέλστρομ βοηθούν τόσο πολύ στο σκοράρισμα.

Πρόταση μας για το παιχνίδι αυτό θα είναι η επικράτηση της Σουηδίας αφού αργά η γρήγορα η διαφορά δυναμικότητας θα φανεί όπως επίσης και η εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Δείτε όλες τις αναλύσεις για το Euro 2016 από το Stoiximatakias24.gr εδώ.

Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
508.Ιρλανδία - Σουηδία2@2.40
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.