Τελευταια Νεα

3 Ιουν 2016

Αβέβαιο το μέλλον του Κεραυνού Μυρτιάς... παραιτήθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου

Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Κεραυνού Μυρτιάς στην Α΄ Κατηγορία. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου παραιτήθηκαν, καθώς στις δύο γενικές συνελεύσεις που έγιναν δεν υπήρξε ανταπόκριση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η απερχόμενη Διοίκηση γίνεται γνωστή η αποχώρησή όλων των μελών και πλέον ερωτηματικό αποτελούν οι επόμενες κινήσεις στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΥΡΤΙΑΣ

Μετά από προσπάθειες αρκετών ετών πέρσι η ομάδα ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία. Ένα όνειρο για ένα μικρό χωριό έγινε πραγματικότητα. Με αξιοπρέπεια, αγωνιστικό και αθλητικό πνεύμα η ομάδα προσπάθησε να διακριθεί και τα κατάφερε.
Σε αυτή την προσπάθεια δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις ανθρώπων του χωριού και της ευρύτερης κοινωνίας, μείναμε μόνοι μας. Χωρίς συμπαράσταση, ούτε ακόμα και ηθική καθώς παίζαμε στην έδρα μας με 3 - 5 θεατές, προσπαθήσαμε να κατέβει η ομάδα και φέτος στην Α΄ Κατηγορία. 
Κάναμε δύο γενικές συνελεύσεις, στην πρώτη με 3 άτομα και στη δεύτερη με 9. Κάναμε και επαφές με άτομα για να βοηθήσουν, αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές. 
Έτσι βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΥΡΤΙΑΣ
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Έρχεται συγχωνευση Μυρτιας-Βαλτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού κολλάει ρε παιδία συνχονευση ο βάλτος μέ τή μυρτιά.Η ΕΠΣΝΑ το δέχεται αυτό δεν είναι ντροπή? Όταν ομάδες από τά μπαράζ περιμένουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ειναι οι λεφταδεσσσσς της Μυρτιας !!! Μήπως ειναι σαν αυτούς που ηταν φέτος στο θερμο και τωρα ειναι στην εξέδρα της ασφακαααααααααααααααααααααααααααας. Καλα τους έκανες μπαματσικεεεεε και τους παρατησεσσσσς!!! Ας αναλάβει ο Νικολετας την ομάδα και ο γάλλος. Τα παοαγαλιααααα θα ειναι παντα παπαγαλιααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τα ψέματα ομάδες δεν γίνονται....πρόεδρε οτι τάζεις να τα δίνεις..τα παιδια ανέβασαν την ομαδα στην Α όπως και την κράτησαν στην Α σχετικα εύκολα και εσυς τωρα την πουλάτε τουλάχιστον κάνετε αυτο που πρεπει απέναντι στους παίχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.