Τελευταια Νεα

4 Ιουν 2016

Στο 1.95 το αμφίσκορο

Πλέον μπαίνουμε κανονικά σε ρυθμούς Κόπα Αμέρικα και σήμερα το πρόγραμμα έχει τρεις αναμετρήσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Τα βλέμματα πέφτουν βεβαίως περισσότερο στο παιχνίδι της εθνικής Βραζιλίας με αντίπαλο τον Ισημερινό, εκεί όπου η Σελεσάο θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο καλό βήμα στο τουρνουά. Μην ξεχνάμε ότι οι Βραζιλιάνοι έχουν μείνει για 7 χρόνια χωρίς τίτλο και φέτος θέλουν να επιστρέψουν σε αυτούς. Το κατά πόσο θα είναι εύκολο χωρίς τον Νέιμαρ στην αποστολή τους, είναι ένα θέμα. Επικίνδυνος και ο Ισημερινός, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, έχει αξία το 1.95 του Goal/goal.

Στις άλλες δυο αναμετρήσεις του προγράμματος, η Αϊτή αντιμετωπίζει το Περού και η Κόστα Ρίκα την Παραγουάη, μπείτε εδώ και διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων και τα προγνωστικά των ματς. Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, από τις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Σκωτία, με την ομάδα του Ντεσάμπ να κάνει στην ουσία απόψε τα… αποκαλυπτήριά της, ενώ η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, με τη φιλοξενούμενη να είναι έτοιμη να παραταχθεί με φουλ αμυντικούς σκοπούς. Ξεχωρίζει η νίκη της Γαλλίας με πλεονέκτημα ενός τέρματος στους Σκωτσέζους, ενώ επίσης στο πρόγραμμα υπάρχει η τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, τα πλέι άουτ στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, καθώς επίσης από την Σέριε Α και την Σέριε Βτης Βραζιλίας.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.