Τελευταια Νεα

19 Ιουν 2016

Συνεχίζει με Γιάκο και Κράνη


Με το  τεχνικό τιμ που ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά θα πορευτεί και την επόμενη ο Νέος Θέρμιος Απόλλωνας.
Ο Γιώργος Γιάκος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας καθώς εκτιμήθηκε το σημαντικό έργο που πρόσφερε. Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Νίκος Κράνης ο οποίος εντάχτηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας στη διαδικασία των μπαράζ.
Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας επικεντρώνονται στη στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς με προτεραιότητα να δίνεται στις ανανεώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

« PREV
NEXT »

12 σχόλια

  1. Καλή συνέχεια και καλη επεπιτυχία στους προπονητές και φυσικά στην ομάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε παιδια οπως περιση και το θερμο θα ειναι διπλα σας ευχαριστούμε τους 3 πρώτους παίχτες που συμφώνησαν με το νέο συμβούλιο. Περιμένουμε κσι άλλες ανανεώσεις και θελουμε και να ακούσουμε κσι παιδια απο το θερμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στα παιδια!!!!!!!καλη χρονια και να μας κανουν για ακομα μια φορα να ζήσουμε ωραίες στιγμές. Είστε και οι 3 ψυχαρες. Περιμένουμε και τους αλους παίχτες. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάμε παιδια οπως περιση και το θερμο θα ειναι διπλα σας ευχαριστούμε τους 3 πρώτους παίχτες που συμφώνησαν με το νέο συμβούλιο. Περιμένουμε κσι άλλες ανανεώσεις και θελουμε και να ακούσουμε κσι παιδια απο το θερμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στο προπονητή στον βοηθό του και στους παίχτες που είπαν ναι για να ειναι ακομα μια φορα σε αυτήν την μεγαλη ομάδα που λέγεται θερμιος απολλων!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στο προπονητή στον βοηθό του και στους παίχτες που είπαν ναι για να ειναι ακομα μια φορα σε αυτήν την μεγαλη ομάδα που λέγεται θερμιος απολλων!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαθος κυριε ανωνυμε λεγεται νεος θερμιος απολλων και καμια σχεση με τον παλιο... απλη συνονημια

      Διαγραφή
    2. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ Κ ΕΠΩΝΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΕΙΤΕ .ΕΑΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ. Α Π Ο Λ Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Υ.....

      Διαγραφή
  8. Σε λιγο θα ειναι παρελθον το ΝΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτιαξτε μια ομαδα στο χωριο για να βοηθησει ολος ο κοσμος να παρετε πρωταθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.