Τελευταια Νεα

20 Ιουν 2016

Euro 2016: Σλοβακία - Αγγλία


Η αυλαία στον δεύτερο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλείνει με ένα σημαντικό ματς ανάμεσα στην Αγγλία και την Σλοβακία!

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Και οι δύο τους προβλημάτισαν στην έναρξη των υποχρεώσεων τους, οι Σλοβάκοι γνώρισαν αναπάντεχη ήττα από την Ουαλία του Bale και η Αγγλία απώλεσε δύο βαθμούς στις καθυστερήσεις από τους Ρώσους! Στην συνέχεια ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και κέρδισαν με το ίδιο σκορ, 2-1, παίρνοντας σημαντικό ψυχολογικό και ηθικό προβάδισμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση! Ωστόσο επειδή δεν κρίνεται η πρόκριση μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα, οφείλει η κάθε μια ξεχωριστά να κερδίσει το παιχνίδι για να εξασφαλίσει, όσο το δυνατόν, την πρώτη θέση του ομίλου. 

Ο Χόντσον, πρέπει να κατάλαβε πλέον ότι ο Στέρλινγκ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και σε αυτό θα τον βοήθησε και ο Βάρντυ, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να πετύχει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση σε αυτό το πρωτάθλημα! Από την άλλη, η Σλοβακία έδειξε ότι κύριο λόγο στην πετυχημένη πορεία προς την Γαλλία είναι τα χαφ της, τα οποία και έπιασαν σημαντική απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι δίνοντας τους μια σχετικά εύκολη νίκη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένω άλλη μια καλή εμφάνιση από τα δύο αμυντικά χαφ της Αγγλίας, τον Άλι και τον Ντάιερ, που θα δυσκολέψουν την ανάπτυξη και την δημιουργία των αντίστοιχων της Σλοβακίας, κρατώντας πάντα μια πισινή στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Χόντσον, η οποία τις περισσότερες φορές είναι ανύπαρκτη! Οι Σλοβάκοι σίγουρα θα δώσουν χώρο στην Αγγλία και θα παίξουν το συνηθισμένο παιχνίδι με αντεπιθέσεις! Η λογική λέει ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και η απόδοση του όβερ 2,5 είναι στην ελκυστική τιμή του 2,45 από τον Stoiximan.

Αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Euro, μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.


Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
527.Σλοβακία - ΑγγλίαOver 2,5@2,45

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.