Τελευταια Νεα

5 Μαΐ 2016

Ντίνος Τσουκάλας: Ζητώ από τον κύριο Στεργίου να αναθεωρήσει την απόφασή του

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Ντίνος Τσουκαλάς ζητάει από τον πρώην Πρόεδρο του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα Χρήστο Στεργίου να αναθεωρήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Διοίκηση της ομάδας. Ο Πρόεδρος του Ναυπακτιακού εξηγεί στην ανακοίνωση τους λόγους που την εξέδωσε και αναφέρει ότι άνθρωποι και παράγοντες σαν το Χρήστο Στεργίου κοσμούν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από μέσα της περιοχής μας την αποχώρηση του κυρίου Χρήστου Στεργίου από τη θέση του Προέδρου στην ομάδα του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Προσωπικά ζητάω από τον κύριο Στεργίου να αναθεωρήσει την απόφασή του αυτή, γιατί άνθρωποι, παράγοντες και επαγγελματίες με το ήθος και την προσωπικότητα του κυρίου Στεργίου κοσμούν το χώρο του ποδοσφαίρου, τον επαγγελματικό τομέα που δραστηριοποιούνται και όχι μόνο.

Με τιμή
Ντίνος Τσουκαλάς
Πρόεδρος ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Κ τσουκαλα με όλο το σεβασμό που έχουμε στο πρόσωπο σας !!!! Σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να βάλετε τον Κ Στεργειου στο Δ. Σ της ομάδας σας και οταν τελειώσει η χρονια τοτε αυτο το Στολτίδη θα το κρεμάσετε πάνω σε ενα δέντρο για να φωτίζει. !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.