ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

5 Μαΐ 2016

Αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα ο Χρήστος Στεργίου, το ευχαριστώ σε όσους συνεργάστηκαν μαζί

Παρελθόν από τη θέση του Προέδρου του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα αποτελεί ο Χρήστος Στεργίου. Ο έμπειρος παράγοντας ανακοίνωσε την απόφασή του στο Συμβούλιο και όπως ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες. Μέσα στην ανακοίνωσή του ο Χρήστος Στεργίου ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε μαζί τους και τόνισε πως αυτό που μένει είναι οι φιλίες που δημιούργησε μέσω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μαΐου 2016 ανακοίνωσα την απόφασή μου να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου της ομάδας. Τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση θα τους ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Μετά τις εξελίξεις αυτές θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Διοικήσεων στις οποίες συμμετείχα για την άψογη συνεργασία, το Δήμο Θέρμου, το νυν Δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα και τον πρώην Δήμαρχο Θεόδωρο Πορφύρη, τους προπονητές της ομάδας καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν και την ψυχή τους και βοήθησαν την ομάδα να πετυχαίνει συνεχώς μεγαλύτερες επιτυχίες. Φυσικά ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνοι μας και μέσα στην πορεία αυτών των χρόνων υπήρξαν άνθρωποι που βρεθήκαμε στα γήπεδα και αναπτύξαμε σχέσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στη Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ, στους διαιτητές του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, στο φίλαθλο κόσμο του Νομού μας και στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που με φιλοξένησαν.
Αποχωρώ γεμάτος και κρατάω όλες τις στιγμές που έζησα, μα πάνω από όλα τους φίλους που απέκτησα μέσα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο. Αυτό που μένει πάντα είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα στο ποδόσφαιρο και κρατάνε μια ζωή.

Με τιμή


Χρήστος Στεργίου
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »