Τελευταια Νεα

5 Μαΐ 2016

Αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα ο Χρήστος Στεργίου, το ευχαριστώ σε όσους συνεργάστηκαν μαζί

Παρελθόν από τη θέση του Προέδρου του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα αποτελεί ο Χρήστος Στεργίου. Ο έμπειρος παράγοντας ανακοίνωσε την απόφασή του στο Συμβούλιο και όπως ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες. Μέσα στην ανακοίνωσή του ο Χρήστος Στεργίου ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε μαζί τους και τόνισε πως αυτό που μένει είναι οι φιλίες που δημιούργησε μέσω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μαΐου 2016 ανακοίνωσα την απόφασή μου να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου της ομάδας. Τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση θα τους ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο και στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Μετά τις εξελίξεις αυτές θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Διοικήσεων στις οποίες συμμετείχα για την άψογη συνεργασία, το Δήμο Θέρμου, το νυν Δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα και τον πρώην Δήμαρχο Θεόδωρο Πορφύρη, τους προπονητές της ομάδας καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν και την ψυχή τους και βοήθησαν την ομάδα να πετυχαίνει συνεχώς μεγαλύτερες επιτυχίες. Φυσικά ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνοι μας και μέσα στην πορεία αυτών των χρόνων υπήρξαν άνθρωποι που βρεθήκαμε στα γήπεδα και αναπτύξαμε σχέσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στη Διοίκηση της ΕΠΣΝΑ, στους διαιτητές του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, στο φίλαθλο κόσμο του Νομού μας και στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που με φιλοξένησαν.
Αποχωρώ γεμάτος και κρατάω όλες τις στιγμές που έζησα, μα πάνω από όλα τους φίλους που απέκτησα μέσα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο. Αυτό που μένει πάντα είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα στο ποδόσφαιρο και κρατάνε μια ζωή.

Με τιμή


Χρήστος Στεργίου
« PREV
NEXT »

12 σχόλια

  1. Αντίο πρόεδρε και σε θελουμε διπλα στην ομάδα σαν φίλαθλο οχι σαν χρηματοδοτηηηηη!!!! Και καλο ειναι να σταματήσεις την προπαγάνδα που ξεκίνησες προς το Δ. Σ που έμεινε πίσω. Όλα βγαινουν καποια στιγμη στην φορα. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προεδρε δευτερη φορα ξεχασες τους φιλαθλους της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΑ.ΧΑ ....ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ6 Μαΐου 2016 στις 9:50 π.μ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΥΝΑΝΕ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ Δ.Σ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΛΑΧΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΤΡΑ ΠΡΙΜ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ.ΟΚ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προεδρε αυτα και αλλα θα ακουσης τωρα κακως πηγες στο χανι για συναντιση με τον τσουκαλα παραμονη του αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας, στο θέρμο έχουν ασχοληθεί με το ποδοσφερο λίγα άτομα και αξιόλογα που βάλανε χρήματα αλλά πανω απο όλα την τρέλα τους για της ομαδες του Θέρμου !!! και τώρα ένας ένας φεύγει τυχαίο δεν νομιζο ; Ο ένας πήρε μια ομάδα απο την Γ κατηγορία ... Την έφτασε στην Α και αποχώρησε, τώρα φεύγει ο πρόεδρος του Θέρμου που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του δήμου μας ! ! Μήπως ήρθε η ωρα να ενώσουμε τις ομαδες και της καρδιές μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας, στο θέρμο έχουν ασχοληθεί με το ποδοσφερο λίγα άτομα και αξιόλογα που βάλανε χρήματα αλλά πανω απο όλα την τρέλα τους για της ομαδες του Θέρμου !!! και τώρα ένας ένας φεύγει τυχαίο δεν νομιζο ; Ο ένας πήρε μια ομάδα απο την Γ κατηγορία ... Την έφτασε στην Α και αποχώρησε, τώρα φεύγει ο πρόεδρος του Θέρμου που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του δήμου μας ! ! Μήπως ήρθε η ωρα να ενώσουμε τις ομαδες και της καρδιές μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σας, στο θέρμο έχουν ασχοληθεί με το ποδοσφερο λίγα άτομα και αξιόλογα που βάλανε χρήματα αλλά πανω απο όλα την τρέλα τους για της ομαδες του Θέρμου !!! και τώρα ένας ένας φεύγει τυχαίο δεν νομιζο ; Ο ένας πήρε μια ομάδα απο την Γ κατηγορία ... Την έφτασε στην Α και αποχώρησε, τώρα φεύγει ο πρόεδρος του Θέρμου που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του δήμου μας ! ! Μήπως ήρθε η ωρα να ενώσουμε τις ομαδες και της καρδιές μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι εκεί στο θερμό υπάρχει μεγάλη αχαριστία απέναντι στο προσωπο του πρωιν προέδρου κρατηθητε και λίγο δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα!!!! Τον σεβόμαστε τον πρόεδρο παρα πολυ!!!!!!!! Απλα καποια στιγμη πρεπει να μάθουμε να μην έχουμε άποψη για όλα και να μην κανουμε πράγματα που στην πορεία μας στοιχίζουν !!!!!!!! Ειναι κρίμα να πηγαίνεις στην βρύση και να μην πίνεις νερό. !!!!!!!!!! Για τον λόγο που κάποιοι δεν εχουν μάθει να ακούνε. !!!!!!!! Γιατι ετσι είχαν μάθει τόσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρισκονται προεδροι μην αγχονεστε ολοι αναλωσιμοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρόεδρος θα κάνει άλλη ομάδα !!!! Και θα την παει Β εθνική. !!!! Πιος θα βαλει τα λεφτά δεν ξέρουμε !!! Τα κουτιά κλειδωσανεεεεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.