Τελευταια Νεα

15 Μαΐ 2016

Με το δεξί ο Ναυπακτιακός... ισοπαλία για Τηλυκράτη και Κωστακιούς

Με το δεξί μπήκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου κέρδισε στην Ιτέα τον τοπικό Αστέρα με 2 - 0, ενώ στο άλλο παιχνίδι Τηλυκράτης και Αμβρακία Κωστακιών αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1 - 1.


ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 - ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ
1-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
0-2
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Και με κοντρα διαιτησια η Αστεραρα!! απιστευτος ρεφερι, ολα υπερ της Ιτεας τα εβλεπε, ντροπη σε αυτον σε οποιον τον εβαλαν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στην ομάδα της ναυπακτου!!!!!!! Ετσι να συνεχίσει και στα αλλα τα παιχνίδια για να μας φύγει και σε μας ενα ανχος που έχουμε. Οτι δεν χάσαμε το προταθλημα τζάμπα μεσα στο θερμο. !!!!!!! Πρόεδρε και σύμβουλοι προπονητής και παίχτες βάλτε τα δυνατά σας να πετύχετε τον στόχο σας. Και να ξέρετε οτι καποια μερίδα απο το θερμο θα ειναι κοντά σας. Καλή ποριααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμιωτης σκασμένος και πικραμένος είμαι κι εγώ αλλά οφείλω να συγχαρώ τον Αστέρα και εύχομαι να κερδισει την άνοδο. .... Άλλωστε οσο λιγότερες καλές ομαδες του χρόνου τόσο καλύτερα για μας...!!!!. ΘΕΡΜΟ για παντα και παντού! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σε αυτόν που τον έβαλαν και συγχαρητήρια στον στυλιαρα να τα λες όλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι Ναυπάκτιος και αφού ευχαριστήσω πρώτα τους φίλους απ'το Θέρμο για τα καλά τους λόγια , να τους ευχαριστήσω και για τη φιλοξενία και για την υπέροχη Κυριακή των Βαίων που περάσαμε στο Θέρμο σε έναν αγώνα-παράδειγμα για το πως θα έπρεπε να είναι όλοι οι αγώνες.

    Αντιπαλότητα ναι , πάθος ναι, αλλά πριν και μετά τον αγώνα κανένα πρόβλημα. Παρέα όλοι , κουβεντούλα και ο καλύτερος ή ο τυχερότερος να προχωρά.

    Επίσης με την ευκαιρία συγηχαρητήρια και στην ομάδα του Θέρμου που πάλεψε όλη τη χρονιά με περίσσιο πάθος , με ότι είχε και δεν είχε και εν τέλει έχασε το πρωτάθλημα στο γκολ.

    Όσο για εμάς , ο Αστέρας μετά από χρόνια μοιάζει ΑΣΤΕΡΑΡΑ με τα όλα της. Πάθος μες το γήπεδο , κόσμος ακολουθεί παντού , απίστευτο κλίμα μεταξύ παιχτών-προπονητή-διοίκησης-κόσμου-πόλης.

    Όσοι έχετε χρόνο μπείτε και δείτε το ματς με την Ιτέα γιατί πραγματικά όσα χρόνια κι αν ασχολείστε με το ποδόσφαιρο μάλλον δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν λόγια , μιλάμε για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων , που όμως αυτή η ομάδα με τον κόσμο δίπλα της (θεωρώ περισσότεροι από ότι στο Θέρμο) κατάφερε να το υπερβεί και να πετύχει μια από τις πιο "τσαμπουκαλεμένες" νίκες που έχω δει από κοντά.

    Δεν ξέρω ποιος κρύβεται από πίσω κι ούτε με νοιάζει. Την ομάδα μας δεν θα την αφήσουμε μόνη πουθενά και θα δώσουμε από τον πρώτο παίχτης μέχρι τον τελευταίο οπαδό ότι έχουμε και δεν έχουμε για να ανεβούμε. Το αξίζει αυτή η ομάδα , έχει περάσει πολλά και η ώρα για την επάνοδο ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε και συμπατριώτη Ναυπακτιε(για να μην ξεχνιόμαστε από τον ίδιο νομό είμαστε) αν σκεφτόμαστε όλοι έτσι το ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ πιο όμορφο. Καλή συνέχεια στην ομάδα σας και που ξέρεις μπορεί κάποια στιγμή να παίξουμε και πάλι αντίπαλοι στην Γ Εθνική !!!!!!!! ΘΕΡΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.