Τελευταια Νεα

22 Μαΐ 2016

Μειώνονται οι ελπίδες του Ναυπακτιακού...ήττα με 2 - 1 στους Κωστακιούς

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ ο Ναυπακτιακός Αστέρας ηττήθηκε στους Κωστακιούς από την τοπική Αμβρακία και έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη δυάδα του 8ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητριών των Ενώσεων. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει στο Παπαχαραλάμπειο τον Αστέρα Ιτέας και να διεκδικήσει νίκες απέναντι σε Τηλυκράτη και Αμβρακία για να πάρει την άνοδο. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με την κεφαλιά του Ανδρέα Καλαβρουζιώτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη, όμως στο επόμενο λεπτό ο Γούλας με εκπληκτικό σουτ ισοφάρισε. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με πλασέ του Παππά.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να διασπάσουν την καλή άμυνα των παικτών του Δημήτρη Μπαλάφα, οι οποίοι στην αντεπίθεση ήταν επικίνδυνοι, όμως έπεσαν πάνω στον Ανδρεόπουλο που όποτε χρειάστηκε λειτούργησε σωστά. Το 2 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια νίκη που τους έφερε σε πλεονεκτική θέση για την άνοδο.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Νταλάκα κεφαλιά του Σιδηρόπουλου έδιωξε ο Ανδρεόπουλος.
20΄ Φάουλ του Καραγιάννη κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
21΄ Γκολ. Κόρνερ του Καραγιάννη ο Καλαβρουζιώτης με κεφαλιά κάνει το 0 - 1.
22΄ Γκολ. Σουτ του Γούλα η μπάλα στα δίχτυα και 1 - 1.
25΄ Πλασέ του Νταλάκα ο Δημόπουλος με προβολή πρόλαβε και έδιωξε.
29΄ Φάουλ του Γούλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
42΄ Γκολ. Πάσα του Σιδηρόπουλου στον Παππά που από κοντά κάνει το 2 - 1.
46΄ Ο Ανδριτσόπουλος από πλάγια πλασάρει άουτ.
48΄ Κεφαλιά Νταλάκα μπλοκάρει ο Ανδρεόπουλος.
55΄ Σουτ του Νταλάκα έδιωξε ενστικτωδώς ο Ανδρεόπουλος. 
57΄ Ο Ανδρεόπουλος πέφτει στα πόδια του Νταλάκα και μαζεύει.
71΄ Σέντρα του Καραγιάννη ο Βαρέλης δεν έδιωξε σωστά και η μπάλα έφτασε στο Μιχαλόπουλο που σούταρε άουτ.
72΄ Κάθετη πάσα του Γούλα στο Σιδηρόπουλο ο Ανδρεόπουλος βγήκε και πρόλαβε να μαζέψει πριν ο επιθετικός των γηπεδούχων βρεθεί σε πλεονεκτική θέση.
74΄ Σουτ του Μπεζεβέγκη έφυγε άουτ.
76΄ Σέντρα του Δημητρακόπουλου κεφαλιά του Ψυχογιού έφυγε άουτ.
78΄ Κεφαλιά του Σιδηρόπουλου έφυγε άουτ.
92΄ Ο Σταμούλης προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, όμως ο Ανδρεόπουλος βγήκε μακρυά από την εστία του και έδιωξε σε πλάγιο.

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Λύτος (77΄ Μαγκάκης), Τσόλκας, Παπαρούνης, Βερλέκης, Γούλας, Παππάς (90΄ Μανοδήμος), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (85΄ Σταμούλης), Μπεζεβέγκης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Καραγιάννης, Δημόπουλος (63΄ Θανασιός), Φλέγγας, Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Ζαχαρόπουλος (73΄ Ψυχογιός), Πιστιόλης (46΄ Αδραχτάς), Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος.
« PREV
NEXT »

17 σχόλια

  1. Καλώς τα παιδιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Papaxristo kai sia na xaireste tin omada pou bgalate na ekproswpisei ton nomo mas. Ntropi ki aisxos. Kai gia akoma mia fora xwris omada i aitwloakarnania sygxarhthria. Eseis ekei stin nafpakto ti egine twra den tha mas peite kati? Pou einai auth i yperomada pou dithen eixate? Ante geia twra kai milame apo tin nea sezon an den skorpisteite...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαχρήστος οε οε οε..τι ματι ήταν αυτό οετυχες τη ομάδα που υα διεκδικούσε αρε λουζερ θεοδοδιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ειναι το μεγαλο, ποιοτικο ροστερ με τις πολλες επιλογες, που μας ζαλιζανε ολο το χειμωνα; Οι αλλοι σημερα 13 παιχτες ειχαν, τις αλλαγες τις κανανε μετα το 75΄ και η Ναυπακτος στο β΄ ημιχρονο δεν εκανε ουτε ευκαιρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν παίζεις με το Καινούργιο και το Αγγελόκαστρο το ρόστερ είναι ποιοτικό. Όταν όμως παίζεις με πρωταθλητές άλλων ενώσεων τότε... τζίφος η δ'λειά.

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Αγγελοκαστρο και Καλυβια οι δυο χειροτερες ομαδες-καφενεια φετος.

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΤΙ;

      Διαγραφή
  5. Να παρακαλάνε να καθαρίσει η Λευκάδα την άνοδο την επόμενη αγωνιστική, μπας και τους "δώσει" το ματς την προτελευταία. Ακόμα κι έτσι όμως πρέπει να πάνε για 3 νίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΜΕ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΑΛΛΑ Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατηγορατε τη Ναύπακτο αλλά εκεί τρεχετε για να φάτε κρεπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλα λογια να αγαπιομαστε εισαι εσυ. πως μπλεκεις τις κρεπες με την μπαλα δεν μπορω να το καταλαβω

      Διαγραφή
  8. klaaaaaaaaaaaaaaapsteee twraaaaaaaaaaaaaa pou thelete kai g' ethnikh. . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε άντε γειαααααααα λέμε τώρα τι δεν καταλαβαίνετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για καμια κρεπα καλή είστε!!!! Και ο πρόεδρος του θερμου για καμια ζεμπεκιααααα καλός ειναι. !!!! Μονο που μια παροιμία λεει οτι ο ψεύτης και ο !!!!!!!!!!!!!!! Τον πρώτο χρόνο χαίρονται !!! Μετα κάθονται ασφακαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.