Τελευταια Νεα

18 Απρ 2016

Βόμβα με την αποχώρηση της Φλόγας από το πρωτάθλημα...την ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Φλόγας Παλαιομάνινας έκανε γνωστή την αποχώρηση της ομάδας από τα play - off. Ουσιαστικά οι εξελίξεις προαναγγέλθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, το μεσημέρι της Κυριακής ενημερώθηκαν οι παίκτες οι οποίοι συμφώνησαν και πριν από λίγη ώρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτή γίνεται λόγος για αδικίες, εντολές που εκτελούνταν και τονίζεται ότι η ομάδα δεν ασχολείται με τη συνέχεια ενός αναξιοπρεπούς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΦΛΟΓΑ Παλαιομάνινας ανέπτυξε δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου με σεβασμό στις αρχές του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Δεν δώσαμε ποτέ δικαιώματα να σκεφθεί κανείς ότι ξεφύγαμε έστω και για μια στιγμή από αυτές τις αρχές και το ήθος που διαμορφώσαμε. Τον τελευταίο χρόνο οργανώσαμε διοικητικές βάσεις για να επιδιώξουμε το επόμενο μεγάλο βήμα με την  συμμετοχή μας σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτό της Γ’ Εθνικής.
Δυστυχώς τα γεγονότα και οι συνεχόμενες αδικίες στο φετινό (κυρίως) και το περσινό πρωτάθλημα με αποκορύφωμα το «έγκλημα» του περασμένου Σαββάτου στο παιχνίδι με την Ναύπακτο, μας αναγκάζουν να μην έχουμε άλλη επιλογή από την αποχώρηση. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι απόψεις των ποδοσφαιριστών μας που απογοητευμένοι λένε ότι δεν έχει νόημα να αγωνιζόμαστε έτσι. Σεβόμαστε την άποψη τους και τους συγχαίρουμε όλους (προπονητές και ποδοσφαιριστές) για την προσπάθεια και την επαγγελματική συμπεριφορά τους όλη τη χρονιά.

Οι διαβεβαιώσεις, κατά καιρούς, των υπευθύνων ότι όλα παίζονται στον αγωνιστικό χώρο δεν είχαν αντίκρισμα. Προφανώς εννοούσαν ότι οι εντολές τους εκτελούνταν από τα όργανα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε αγώνα καιροφυλακτούσε ένας διαιτητής να μας οδηγήσει σε απώλεια βαθμών και όλα για όλα παίχθηκαν στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, αυτό με την Ναύπακτο. Ντροπή.
Η ομάδα μας δεν ασχολείται με την συνέχεια αυτού του αναξιοπρεπούς πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΝΑ και στην Επιτροπή Διαιτησίας για τα κατορθώματα τους και «καλή επιτυχία» στον πρωταθλητή τους.


Με τιμή
Το Δ.Σ.
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. AS PEXOUS OI BOULEYTES ME TOUS DIMARXOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω πως εχει ολο το δικιο με το μερος της........στον αγωνα με την ναυπακτο η απολυτη σφαγη δεν ειμαι οπαδος της φλογας αλλα παρακολουθησα το παιχνιδι και ειναι αδικο να προσπαθουν για το τιποτα γιατι η φλογα ειναι ομαδα που εχει τα χαρισματα να χριστει στην πρωτη θεση αλλα τα πραγματα αλλαζουν απο αλλου αλιωσεις βαθμων και αλλα τετια......ειναι κριμα να χαλανε το ποδοσφαιρο κατι ατομα σαν τον κυριο που βρεθηκε στον αγωνα ναυπακτιακος-φλογα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φετος φταει η ΕΠΣΝΑ!Περυσι οταν τους εδωσε το κυπελο ηταν καλη!Οποιος δεν θυμαται ας δει το βιντεο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti akrivws na dei sto video re filaraki mipws mas to edwsan oi <> tis epsna to kypello???alla mallon epeidh exeis akoma pono mesa sou pigaine twra sta aderfia sas ekei stin nafpakto na steitheite kserete pws....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαινεται ποιος ποναει 3 μερες τωρα!!Πολυ κλαμα ρε φιλαρακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ερθουν θερμο καλως τα παιδια 3.0 κ καλη ορεξη

      Διαγραφή
  6. Στην περιπτωση του πεναλντι που δινει ο διαιτητης και σε συναρτηση με το τι εχει γραψει στο φ.α., δυστυχως μαλλον δικαιωνεται ο ιδιος. Το πεναλντι και η κοκκινη δοθηκαν για πατημα στον πεσμενο παιχτη. Προσοχη, οταν λεμε πατημα δεν εννοουμε του πατησε το ποδι η κατι τετοιο. Οποιος παρει καρε καρε το βιντεο βλεπει οτι το 4 της φλογας απο την αρχη της φασης προσπαθει να χτυπησει με τον αγκωνα 2 φορες τον αντιπαλο. Στο τελος και οταν αυτος πεφτει, ο 4 τον παταει(αν και δυσδιακριτο) αλλα ο διαιτητης εχει καθαρη εικονα και μονο τοτε σφυριζει. Καθαρα αντικειμενικα το παραπανω κειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πας κι εσύ τώρα στο γυμναστήριο του ακατανόμαστου διαιτητή να τον στηρίξεις κι εσύ να κάνετε όλοι μαζί μια καλή ατμόσφαιρα... Αυτοί είστε πουθενάδες θα είστε μια ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο Αγρινιο ειμαι φιλε και προσπαθω απλα να βλεπω οσο πιο αντικειμενικα γινεται καποια πραγματα. Δεν εχει καμια δοση εμπαθειας προς την ομαδα της Φλογας. Στο 1ο γκολ της Ναυπακτου εννοειται πως δεν φαινεται να υπαρχει καποιο φαουλ απο το οποιο προηρθε και το γκολ. Εγω ανεφερα μονο αυτη την φαση που στην ουσια εκρινε και το παιχνιδι. Γενικοτερα δεν παιρνω θεση εφοσον δεν εχω αποψη.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.