Τελευταια Νεα

27 Μαρ 2016

Ολλανδική βοήθεια για Κεραυνό

Ολλανδική βοήθεια τον Κεραυνό Μυρτιάς στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, Ο Κώστας Μερισιώτης, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ολλανδία και αυτές τις μέρες  βρίσκεται στην Ελλάδα, αγωνίστηκε για λίγα λεπτά καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 83' της αναμέτρησης.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Οταν δεν εχεις μάθει να σέβεσαι αυτα κανεις. Στο θερμο ξεσκουριασεεεεε και έγινε παίχτης!!!!!!!!! Στην μυρτια πήγε το δελτίο του!!!!! Κριμααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν να κατάλαβα ποιος είσαι ανώνυμε φίλε μου!!! Το αν σεβάστηκα εγώ το Θερμο το απέδειξα 2 χρόνια που έπαιξα για το Θερμο και αυτή που το εκτίμησαν μου το δείξανε με τον τροπο τους... Αυτό που έχω να πω είναι να δώσο συγχαρητηρια στην ομάδα του θερμού για την πόρια τη φετινή στους ανθρώπους που τη στηρίζουν χρόνια με πράξεις και όχι με λόγια στους παίχτες προπονητή και στον υπέροχο κόσμο που έχει ! Η δουλεια είναι το παν για μένα και δεν θα μείνω στα λόγια σου! Ευχαριστω αν και ανώνυμος μου απέδειξες τη στενομυαλος είσαι και βγάζεις συμπεράσματα από μόνος σου!

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.