Τελευταια Νεα

12 Ιουλ 2016

Παρελθόν από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα ο Χρήστος Αγγέλης


Παρελθόν αποτελεί από το Νέο θέρμιο Απόλλωνα ο Χρήστος Αγγέλης. Ο Αγγέλης ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας του Θέρμου στην περσινή εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα τερματίζοντας στην πρώτη θέση την κανονική περίοδο και έφτασε μια ανάσα από τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Ο ποδοσφαιριστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με το olatagoal.gr θέλησε να ευχαριστήσει το ΔΣ, τον πρώην πρόεδρο Χρήστο Στεργίου, το προπονητικό επιτελείο αλλά και τους συμπαίκτες του για τη συνεργασία και εύχεται στην ομάδα του Θέρμου να πετύχει τους στόχους της.

« PREV
NEXT »

16 σχόλια

  1. Ας τον ρωτήσει κάποιος ρε παιδιά τι γκολ είχε φέτος!!!! Και τι έχασε. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει τι γκολ είχε !!!! Και τι έχασε!!! Και το σίγουρο είναι ότι δεν θα πει αυτός αν ήταν ο πολυτιμότερος Παιχτης.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμ πιο πολυτιμότερος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως τα καταφερνεται και τους κανεται ολους παιχταραδες, μιλατε για παικτη ο οποιος περυσι επεξε τα μισα παιχνιδια τις ομαδας και προπερσι καταφερε να ριξει την Αεκ Αγιου Κωνσταντινου που στον πρωτο γυρο ηταν τριτο στο πρωταθλημα και καταφερε να πεσουν στο δευτερο μισο που τοτε ο παιχταρας να τους σωσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκολ νίκης σε ματς φωτιά κ όταν η μπάλα Ήταν βαριά ήταν καλός δίκαια θα κάνει κ φέτος πρωταθλητισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά εσύ φίλε μπορεί να μην ξέρεις από που πας θερμό...Ο Αγγελής ήταν μονάδα για την ομάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντατική μονάδα!!!! Θα συμφωνήσω με τον φίλο που είπε για την ΑΕΚ. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις λέει μια παροιμία φίλε μου καλεεεεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωταθλητισμό ίσως κάνει η ομάδα που θα πάει και με πολύ λιγότερο χρημααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα ρε τον παιχταρα διωξαμε? δεν βρίσκονται τετοιοι παίκτες να τιμανε τη φανελα που φορανε. αν συνεχισετε ετσι θα πάρω διαρκείας της αναγεννησης
    Φίλαθλος Νέου Θέρμιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xrhstara mhn akous tipota edw krazoun ton ronaldo..k autoi pou grafoun malakies plhrwsan gia na se doun..akis birkos(onomastika)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μ φαίνεται πατε για φούντο φέτος κ θα γελάσει ο διαολος😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε πάτε καλα??? διώξατε σαμ? διωξατε αγγελη? διωξατε τζαμαλή??? πάμε για φούντο του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου φαινετε το προβλημα σας ειναι το τι κανει η αναγεννηση... αυτοι βολευτικαν!!! Κοιτατε τον απολλωνα που πατε να τον βουλιαξετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και θέλω να μας πείτε τι θέλετε από την ομάδα φέτος. Τετράδα να σωθεί κύπελλο πρωτάθλημα τι θέλετε για να ξέρουμε και εμεις η απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τζάμπα ρωτάω τι θέλετε από τον Απόλλωνα γιατί δυο είστε που γράφετε και τσουζεστε και δεν είστε και απολλωνας. !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην τα λέω ξανά και ξανα δυο εκκρεμότητες έχουμε ακόμα για να ταράξουμε λίγο τα νερά του Α τοπικού!!!!! Οι άλλοι 18 έχουν κλήση !!!!!! Με κουράσατε παρά πολύ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.