Τελευταια Νεα

19 Μαρ 2016

Παλικαρίσια ισοπαλία για την Α.Ε. Μεσολογγίου με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΜ και το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα για την 29η αγωνιστική και προτελευταία του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην 8η θέση με 39 βαθμούς και του φιλοξενούμενους να παραμένουν στην κορυφή με 69 βαθμούς αλλά με συγκάτοικο και την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα.
Παιχνίδι με ελάχιστες καλές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, με τους φιλοξενούμενους στο 89΄σε μια φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από μέρος των γηπεδούχων να κερδίζουν πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κώστας Κοκώνης με τον Καραδήμα σε πρώτο χρόνο να αποκρούει την μπάλα, αυτή θα φτάσει δεξιά στον Τόσκα που θα σπάσει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και πάλι στον Κώστα Κοκώνη που με πλασέ θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η αλόγιστη και άνευ προηγουμένου με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τα μαρκαρίσματα στο πρώτο μέρος χρήση της κίτρινης κάρτας από το ρέφερι του παιχνιδιού σε βάρος των γηπεδούχων, που είχε σαν αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος την αποβολή στο 73΄του Μπαλαούρα και στο 90΄ του Γρηγόρη Διαμαντόπουλου.
Όσον αφορά τον καταλογισμό στο 89΄ του πέναλτι και τις έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, η θέση μας στο αγωνιστικό χώρο σε συνδυασμό με το σημείο που καταλογίστηκε δε μας επιτρέπει να έχουμε καθαρή οπτική γωνία και άποψη, κάτι που ενδεχομένως να διαλευκάνει η κάμερα καθώς το παιχνίδι καλύφθηκε από την τηλεόραση του Αχελώου.

Το φιλμ του αγώνα.

σουτ του Κράνη, αποκρούει στην δεξιά του γωνία ο Καραδήμας.
14΄ εκτέλεση φάουλ του Κράνη, κεφαλιά του Βαγγέλη Κοκώνη άουτ.
18΄ μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, λάθος γύρισμα των αμυντικών στον Ευθυμίου,  ο Πέκεζ θα κάνει το πλασέ, με τον Βαγγέλη Κοκώνη να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.
31΄ σουτ του Μπαλαούρα ψηλά άουτ.
37΄ ευθύβολο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Τόσκα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραδήμα.
46΄ ατομική προσπάθεια του Κουντούρη και σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
63΄ σεντρα στην περιοχή, γυριστή κεφαλιά του Κράνη θα μαζέψει ο Καραδήμας.
64΄ πάσα με λόμπα του Κράνη, σουτ του Ψηφή από το ύψος της μικρής περιοχής στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
71΄ σουτ του Κράνη άουτ.
73΄ δευτερη κιτρίνη κόκκινη για το Μπαλαούρα, με 10 η ΑΕΜ για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
89΄ πέναλτι για το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα με τον κ. Λιόνα να υποδεικνύει ότι η μπάλα έχει βρει στο χέρι του Παλιάτσα. Έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες, τον πάγκο και τους φιλάθλους των γηπεδούχων. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κώστας Κοκώνης με τον Καραδήμα να αποκρούει την μπάλα, το ριμπάουντ θα πάρει ο Τόσκα που ενώ θα μπορούσε να κάνει το σουτ θα σπάσει την μπάλα αριστερά στον Κώστα Κοκώνη που με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής θα στείλει τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία, έστω και σε δεύτερο χρόνο να ανοίξει το σκορ και να δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.
90΄ με 9 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού η ΑΕΜ, καθώς θα αποβληθεί και ο Γρηγόρης Διαμαντόπουλος, ενώ θα έχουμε και ολιγόλεπτη διακοπή από τον ρέφερι του αγώνα καθώς θα υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους των γηπεδούχων στην περίφραξη του γηπέδου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Μαργέλης): Καραδήμας, Μπαλαούρας, Βλαχογιάννης, Πασπαλιάρης, Διαμαντόπουλος Γ., Παλιάτσας, Αυτζής (86΄ Αϋφαντής), Διαμαντόπουλος Χ., Κουντούρης (71΄ Ναούμης), Ρασμίλ (76΄ Ντρούκας), Πέκεζ.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Βασιλάρης, Ψηφής, Κοκώνης Ε., Τζαμαλής, Τόσκα, Καλοκαίρης (58΄ Ράπτης), Αγγέλης, Κράνης, Καρβελάς.


πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

19 σχόλια

  1. ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΟΥΣΤ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΩΡΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θερμο θα βγη πρωταθλητης ειδα ολες τις ομαδες η φλογα μια ετσι μια αλιως η μαυπακτος πολυ αργη ομαδα το δοκιμι αξιομαχο περιμενεται και θα δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουςτ αντιπρόεδροι και γενικοί λαμογια εκεί στο θερμό δεν ντρέπεστε ένα προεδρο έχετε και θέλετε να τον φάτε δεν ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν τα βγάζετε αυτά που λεμε έχετε κάποιο πρόβλημα γεια σου προεδραρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τυφλό κουναβα την άλλη φορά απανταγατε αμέσως λαμογια τώρα την ουρά κάτω από τα σκέλια σαβουρες για σου προεδραρα στεργιου καντους πέρα όλους είναι λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν θα καταφέρετε να κάνετε συμβούλιο απο εννέα ατομα και τα 8 να φέρνουν στο πρόεδρο το 85% τις χρονιάς τοτε θα βγαίνετε και θα μιλάτε βαπορακια του πάγκου και τις φαπας. Και σε όποιον δεν αρέσει ο αντιπρόεδρος και ο γενικός ας έρθετε εσεις οι γκουβαρταδες να βάλετε τα λεφτά που δεν έχετε. ( γενικός αργηγος εδω. ) οχι ανώνυμος και ρουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν απαντάμε αμέσως γιατι έχουμε ασχολίες πολυ σοβαρές απο αυτές που κάνετε εσεις!!! Συνταξιούχοι του κρεβατιουυυυυυ!! Η ομάδες κρατιουνται με δουλεια οχι με καβουρομακαροναδα. !!!!! Ανώνυμα ζουδιααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιος πανθηρας ο ροζ εισαι η ο μαύρος !!!! Με ονόματα θα γράφεται οχι με τα ζωδια που είστε. ( γενικός αρχηγός εδω). Οπιος θελει μπορω να τον φιλοξενησωωωω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαμόγια αλλα αυτοί για ακομα μια χρονια τρέχανε απο χωριό σε χωριό για να μαζέψουν το 85% πόρισμα που βγήκε απο το τελευταίο συμβούλιο !!! Και η πληροφορίες που εχω σαν φίλαθλος ειναι οτι θα βγει και ταμπλοοοοοοοοο στην πλατεία για τους περίεργους ρουφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαράμε διάλυση και δεν το ξέρω εδώ στο θερμο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διάλυση ποτε αλλαγές στην ιεραρχία ναι!!!!! Και σύντομα. !!!!! Τα έργα μιλάνε τα τελευταία δυο χρονιαααααααααααααααααααα!!!! Απολλωναρααααααααααααααα!!! Για πανταααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε γενικε αρχιλαμογιο είσαι σε ξέρουμε αναγενισαρα ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι μεγαλες ομαδες παιζουν μπαραζ ανοδου και οι μικρες καναπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. annagenisi prwtathlitria defterou gyrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. annagenisi prwtathlitria defterou gyrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2 xronia olos o nomos milaei gia to neo thermio apollwna sugxaritiria se osous sunevalan gi ayto!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. na dwsoun ton persino kanape pou kathontan kapoioi alloi perisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω ειμαι μεγάλο ποδοσφαιρικό λαμογιοοοο!!! Γιατι εχω μιλήσει και με δέκα ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο!!! Εσυ γιατι δεν λες πιος εισαι για να λύσουμε το τσουκσιμο που εχεις επειδή εγω και το υπόλοιπο Δ.Σ έχουμε την ομάδα εκεί!!!! Εγω ειμαι ο γενικός αρχηγός εσυ πιος εισαι??? μήπως εισαι ο Ρουφ που δεν ξέρει τι κάνει οταν βγαίνει απο το σπίτι του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξέρουμε οτι αυτα που γράφουν κάποιοι δεν ειναι απο το χορό της αναγέννησης!!! Ξέρουμε ποιοι τα γράφουν!!! Αυτοί του χρόνου θα πάρουν φίλο πορείας για τον παγκοθερμα'ι'κο Αγρινίου!!!!!!!!! Γενικός αρχηγός εδω. Οχι ανώνυμος Ρουφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.