Τελευταια Νεα

19 Μαρ 2016

Με χρυσή αλλαγή ο Απόλλων Δοκιμίου...3 - 1 τον Αχελώο Αγγελοκάστρου

Ο Απόλλων Δοκιμίου παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας τον Αχελώο Αγγελοκάστρου με 3 - 1. Η ομάδα του εορτάζοντα Θόδωρου Λαυράνου έφτασε τους 48 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος παρέμεινε στους 32. Πλέον στην τελευταία αγωνιστική ο Απόλλωνας θα παίξει την είσοδο στα μπαράζ της τετράδας με το Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο, ενώ η ομάδα του Αγγελοκάστρου το πλεονέκτημα στο μπαράζ παραμονής στο εντός έδρας παιχνίδι με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον πρώτο σκόρερ του το Νίκο Γιαννακά στο 18΄, όμως ο Ρουσογιάννης ισοφάρισε στο 41΄ και το 1 - 1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η "χρυσή" αλλαγή του Θόδωρου Λαυράνου ο Λεωνίδας Ζαχαράκης με δύο τέρματα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Βέβαια στο πρώτο στο 73΄ χρειάστηκε η πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Κοτρότσου και στο 85΄ η εκτέλεση φάουλ του Καρτσακλή.

Το φιλμ του αγώνα.

18΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Φώτη Κορομηλά στο Γιαννακά που με διπλή προσπάθεια νικάει το Μιχάλη Μπούτιβα και κάνει το 1 - 0.
21΄ Ο Λευτέρης Καλοκαίρης από πλάγια θέση βγαίνει απέναντι στο Σίμο, πλασάρει, όμως διώχνει με το πόδι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
22΄ Σουτ του Γιαννακά φεύγει λίγο άουτ.
23΄ Σέντρα του Λευτέρη Καλοκαίρη από δεξιά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας από καλή θέση δε βρήκε τη μπάλα.
35΄ Συρτό σουτ του Ρουσογιάννη φεύγει ελάχιστα άουτ.
41΄ Γκολ. Ο Σαγάνας βρίσκει το Ρουσογιάννη που με πλασέ νικάει το Σίμο και κάνει το 1 - 1.
46΄ Ο Γιαννακάς βγαίνει απέναντι στο Μιχάλη Μπούτιβα, αλλά κόβεται τελευταία στιγμή και η μπάλα φεύγει κόρνερ.
54΄ Κεφαλιά του Γιαννακά η μπάλα φεύγει άουτ.
70΄ Σουτ του Κοτρότσου από το ύψος της περιοχής ο Μιχάλης Μπούτιβας διώχνει και η μπάλα φτάνει στο Σπυριλιώτη που πλασάρει και ο τερματοφύλακας του Αχελώου διώχνει ξανά.
73΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Κοτρότσου στο Ζαχαράκη που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 1.
85΄ Γκολ. Φάουλ του Καρτσακλή ο Ζαχαράκης σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στο Ματσίγκα και ξανάρχεται στο Ζαχαράκη που με σουτ κάνει το 3 - 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Σίμος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρότσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ. (84΄ Πίτλιγγερ), Γιαννακάς, Τσακανίκας Ν. (65΄ Ζαχαράκης), Σπυριλιώτης (75΄ Δαλαγιώργος).

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης (79΄ Παπουτσής), Ματσίγκας, Αλεξάκης, Καλοκαίρης Ε., Ζαλοκώστας Λ., Μπούτιβας Α., Τσούμαρης (65΄ Πατλιάς), Ρόμπολας (46΄ Καραλής).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.